Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Școala de management pentru tinerii din mediul rural

0

Asociația Better Youth invită tinerii din mediul rural să ia parte la proiectul „Școala de management”, proiect de tineret finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului și organizat de Asociația Better Youth. Este un program gratuit, din domeniul managementului, desfășurat în perioada 17 septembrie – 12 octombrie 2018, care le va asigura competențe socio-civice și profesionale participanților din cele 3 grupe de curs.

Prin intermediul proiectului, Asociația Better Youth dorește să le stimuleze tinerilor competențele, spre a deveni buni manageri, prin asimilarea noțiunilor de bază. Asociația alocă 60 de locuri pentru tinerii cu domiciliul în mediul rural, din județele Ilfov, Prahova, Argeș, Giurgiu, Buzău, cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani și studii medii, care sunt interesați de dezvoltarea abilităților manageriale.

Participanții vor lua parte la cursuri de Manager autorizate ANC, în cadrul proiectului, timp de 5 zile. Cursurile de dezvoltare a competențelor manageriale urmăresc asimilarea noțiunilor privind lucrul în echipă, comunicarea strategică și responsabilitatea față de echipă, planificarea, alocarea resurselor și diminuarea riscurilor. Fiecare aspect teoretic va fi transpus în activități practice, acestea predominând. Programul se va încheia cu un seminar de fixare a cunoștințelor, ce va fi susținut de 2 manageri de succes și care va avea loc la Impact Hub, în data de 17 octombrie 2018.

Participanții se pot înscrie la curs prin completarea formularului de pe pagina de Facebook a Asociației Better Youth: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfD3si0WjhPkQ-nMUp7cH9dw04VtjzpAcZNasJbnsttGUo7LA/viewform

Cursurile din cadrul proiectului „Școala de management” vor fi susținute de către traineri specializați, la Spațiul X din componența Bibliotecii Metropolitane Emil Gârleanu, Bld. Octavian Goga, nr.6, bl. M25, Sector 3, dar și la Biblioteca Metropolitană Dimitrie Cantemir, Str. Viitorului nr. 52, sector 2, București, între orele 17-21.

Înființată la începutul anului 2017 de trei tinere studente, Asociația Better Youth are ca scop promovarea oportunităților în rândul tinerilor din România prin derularea de proiecte de dezvoltare a competențelor profesionale și personale ale acestora. Direcțiile pe care asociația se axează pentru a-și atinge scopul sunt educația și dezvoltarea tinerilor. Motivația membrilor de a se implica în proiect derivă din dorința de a furniza soluții educaționale complementare care se adresează exclusiv tinerilor și modului lor de gândire, astfel asigurându-le competențe ce întregesc cunoștințele obținute prin educația formală.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.