Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Radio Bitfm lanseaza concursul „Educatia ta…Incotro?”, dedicat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani

1

Radio Bitfm lanseaza concursul „Educatia ta…Incotro?”, dedicat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani. Acesta se desfasoara in perioada 15 octombrie – 1 decembrie 2011.

—-

Concursul Radio Bitfm, “Educatia ta …Incotro?”, reprezinta un mod de a le oferi tinerilor posibilitatea sa isi afirme pozitia si viziunea pentru sistemul educational din tara noastra. Radio Bitfm incurajeaza astfel tinerii sa se exprime liber si sa analizeze din perspectiva si din experienta proprie  ce inseamna sa fii elev in Romania.

Pentru a se inscrie in concurs, acestia trebuie sa trimita un eseu de trei  pagini pe tema Care sunt avantajele si dezavantajele sistemului de invatamant din Romania? Daca ai fi Ministru, ce solutii ai propune pentru imbunatatirea acestuia?

Eseurile pot fi trimise prin intermediul formularului de inscriere la concurs, disponibil la adresa http://www.bitfm.ro/concurs-bitfm-educatia-ta-incotro-492.

Jurizarea se va realiza pana la data de 1 decembrie, anuntarea castigatorilor se va face pe site si telefonic.

Premiile concursului Radio Bitfm sunt:

Locul I – eBook Reader iRiver Cover Story

Locul II – HDD extern Asus PN250, 500GB, 2.5″, USB 2.0

Locul III –  Flash Pen Corsair Voyager 32GB, USB 2.0

Informatii suplimentare pot fi regasite pe siteul BitFm la pagina dedicata concursului: http://www.bitfm.ro/stiri/concurs-bitfm-educatia-taincotro-519.htm.

 

Echipa Radio Bitfm

www.bitfm.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    Castigatorii concursului nu au fost anuntati niciodata. Poate ar fi mai ok daca le-ati cere sa nu mai afiseze sigla Romania Pozitiva pe acel site…

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.