Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Prâslea cel isteț și merele spălate” se alătură basmelor remixate de voluntarii Brigada de Comunicare Nonprofit

0

O echipă din Brigada de Comunicare Nonprofit a lansat începând cu luna martie câteva proiecte utile pentru această perioadă, printre care și un set de povești pentru copii, rescrise și reinterpretate educativ și amuzant. Începând de luni, 11 mai, Prâslea se alătură poveștilor clasice în care eroii depășesc obstacole moderne, inspirate din realitatea curentă.

Astăzi, celor trei povești care le-au ținut copiilor companie până acum, li se alătură și o a patra poveste reinterpretată, ”Prâslea cel isteț și merele spălate”. Și aceasta este însoțită de desene de colorat, dar și de varianta audio și video.

Radu Constantinescu a imaginat aventurile noi ale lui Prâslea: le-a dat și o notă amuzantă, și una din care avem ce învăța legat de virusul COVID-19.

Ilustratoarea Ana-Maria Gălețeanu a adăugat un element minunat și foarte important pentru copii, și anume desenele și schițele de colorat.

Vocea lui Savu Ioan Alexandru ne-a introdus în atmosfera poveștii cu intonația potrivită fiecărei etape și replici.

Descoperă povestea în formatul pe care îl preferi, o poți accesa gratuit și liber. Ai mai multe variante:

● Descarcă PDF pentru imprimat și colorat de aici

● Ascultă toate poveștile audio pe canalul nostru YouTube

● Share de pe pagina noastră de Facebook

Toate materialele pot fi distribuite liber exclusiv în scop necomercial și întotdeauna cu mențiunea autorilor care au realizat materialele originale.

Echipa care a realizat proiectul “#stămacasă cu eroii din povești”

Scriitori: Simina Diaconu, Radu Constantinescu

Ilustratori: Diana Necșulescu, Loreta Isac, Ana-Maria Gălețeanu

Design și machetare: Ana Blidaru

Actori: Alina Oancea, Nicholas Cațianis, Savu Ioan Alexandru

Sunet și montaj: Gjorgji Ivanovski

Project management: Viviana Gheorghiu

Concept și strategie: Mădălina Rădoi, Manuela Dospina, Radu Constantinescu

Fondator și organizator Brigada de Comunicare Nonprofit: Dana Pascu

https://www.comunicarenonprofit.ro/stamacasa-povesti

Brigada de Comunicare Nonprofit

Suntem peste 270 de specialiști în comunicare, voluntari care oferă pro bono copywriting, art direction, strategie, social media, ilustrație, design, client service, project management, DTP și altele, iar tot ceea ce creăm este întotdeauna în scop nonprofit.

Ne găsești pe Facebook, Twitter, Instagram și LinkedIn pentru mai multe informații despre noi și despre rezultatele altor proiecte la care lucrăm. Dacă ești un om din domeniul comunicării și poți dona din timpul tău, te invităm să ni te alături completând acest formular. Dacă știi un ONG care are nevoie de ajutor pro bono, le poți face cunoscut acest link.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.