Parteneriat între Allianz Partners și Hervis Sports în România: Clienții Hervis beneficiază de asigurarea de biciclete Allianz Partners.

0

Allianz Partners, companie lider în domeniul serviciilor de asigurare și asistență B2B2C, a demarat parteneriatul cu Hervis Sports în România. Începând cu luna martie 2023, clienții Hervis Sports beneficiază de un pachet de asigurare și asistență Allianz Partners la achiziționarea unei biciclete sau a unei biciclete electrice.

Allianz Partners și Hervis Sports au încheiat un parteneriat de succes pentru a sprijini și stimula mobilitatea durabilă în România. Începând cu luna martie 2023, clienții Hervis Sports România beneficiază de o gamă largă de servicii de asigurare și asistență Allianz Partners. Soluția oferită include protecție împotriva furtului, tâlhăriei, vandalismului, daunelor accidentale, precum și asistență de mobilitate 24/7 în caz de defecțiuni și este disponibilă pentru bicicletele și bicicletele electrice vândute de Hervis Sports.

Florentina Costea, Country Manager Allianz Partners pentru România declară: „Suntem încântați să lansăm primul nostru parteneriat pentru biciclete si biciclete electrice în România împreună cu Hervis Sports, unul dintre cei mai importanți retaileri de articole sportive din țară. Indiferent dacă pedalează offroad, în oraș sau într-o excursie pitorească cu bicicleta, le oferim protecție clienților Hervis și îi susținem în călătoriile lor.

„Sunt mândru să reconfirm poziția de cel mai bun retailer de biciclete de pe piață. Asigurarea inclusă în prețul de achiziție al bicicletei reprezintă un produs nou, unic și inovator pe piață, un beneficiu extraordinar pentru clienți”, declară domnul Cătălin George Pozdarie, CEO al Hervis Sports România.

Dominic Gantner, CEO al Allianz Partners în regiunea Europa de Sud-Est, rezumă: „oferirea de soluții inovatoare pentru segmentul de mobilitate durabilă și susținerea unui stil de viață sănătos se află în centrul strategiei noastre. Suntem mândri de acest parteneriat și așteptăm cu nerăbdare să sprijinim clienții Hervis Sports România – oriunde ar călători cu bicicleta”.

Mai multe informații despre serviciile oferite de Allianz Partners pentru clienții Hervis din România pot fi găsite aici: Hervis România

Despre Allianz Partners

Allianz Partners este lider mondial în domeniul asigurărilor și asistenței B2B2C, oferind soluții globale care acoperă asigurări internaționale de sănătate și de viață, asigurări de călătorie, asigurări auto și asistență. Orientați către client, experții noștri inovatori redefinesc serviciile de asigurare prin furnizarea de produse și soluții de înaltă tehnologie, pregătite pentru viitor, care depășesc asigurările tradiționale. Produsele noastre sunt integrate perfect în afacerile partenerilor noștri sau vândute direct clienților și sunt disponibile prin intermediul a patru mărci comerciale: Allianz Assistance, Allianz Automotive, Allianz Travel și Allianz Care. Prezenți în peste 75 de țări, cei 19.400 de angajați ai noștri vorbesc 70 de limbi străine, gestionează peste 58 de milioane de cazuri în fiecare an și sunt motivați să facă tot posibilul pentru a oferi liniște sufletească clienților noștri din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: www.allianz-partners.com

Despre Hervis Sports

Hervis Sports România susține un stil de viață sănătos prin mișcare și încurajează publicul să includă activitatea fizică în rutina zilnică. Prezent la nivel național, Hervis Sports România oferă publicului o gamă completă de produse care include atât îmbrăcăminte și încălțăminte, cât și echipamente practice și accesorii necesare pentru diverse sporturi. Fie că vorbim despre, ciclism, drumeții montane, schi sau alergare, la Hervis orice pasionat de aventură poate fi echipat complet.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.