Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Maratonul atelierelor și cursurilor PlaYouth

0

Vă așteptăm la maratonul atelierelor și cursurilor PlaYouth Sâmbătă, pe 21 Septembrie și Duminică pe 22 Septembrie, între orele 11:00 și 17:00, la casa EFdeN (Adresa: Bd. Pache Protopopescu, Nr. 66 – în curtea Facultății de Inginerie a Instalațiilor).

Știm că cei mici au multe pasiuni și că este greu să aleagă pe care să o urmeze, de aceea le oferim ocazia de a experimenta activitățile noastre timp de două zile. Trainerii noștri le-au pregătit o mulțime de surprize care să le stârnească curiozitatea și trezească interesul.

Evenimentul va conține demo-uri de ateliere de chimie distractivă, origami, pictură, etc. dar și alte activități creative și distractive pe care le pot face alături de părinți. Pe lângă acestea, veți putea să stați de vorbă cu echipa PlaYouth și să descoperiți ce alte activități mai pun la cale pentru perioada următoare.

Agenda evenimentului va fi afișată în curând pe site-ul nostru: https://playouth.ro

Pe parcursul întregii zile vom avea alături de noi prietenii de la Slick Drum – Events, zonă de hamace, multe jocuri de societate pentru toţi participanții cu Creative Board Gaming și veți putea descoperi minunata măsuță cu multe activități interesante alături de Mari & Mici.

Parteneri principali: AQUA Carpatica, Corint Junior, Editura Corint, Boribon, Edu Class

Parteneri media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, Blog Laura Frunză, SuntParinte.ro, Mamica Activa, Gokids, România Pozitivă, IQads, Anca’s Diary – Confessions of a fashion mom, Parenting Academy.

Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.