Lansarea unui nou produs turistic: “Mobile Cooking Romania – evenimente Gourmet in locuri spectaculoase”

2

Mobile Cooking Romania” – proiect comun al mai multor asociaţii româneşti de dezvoltare turistică – este un produs turistic inovativ ce combină vizitarea locurilor spectaculare cu degustarea comorilor culinare din Grădina Carpaţilor. “Mobile Cooking Romania” oferă cursuri tematice gourmet de gătit şi evenimente “haute cuisine”,  încadrate de bucătari şi sommelieri cu experienţă internaţională. Aceste evenimente se vor desfăşura în locuri fascinante din România cum ar fi castele, biserici fortificate, între vii sau în Delta Dunării.

Ideea conceptului “Mobile Cooking Romania” este să atragă noi turişti cu un program culinar turistic de excepţie. O bucătărie mobilă special concepută şi un sistem de transport vor facilita ofertarea evenimentelor în locuri extraordinare cum ar fi: experienţe culinare medievale în incinta castelelor, prepararea peştelui pe barcă în Delta Dunării, preparate cu vin între viile Dealului Mare sau aventuri culinare în aer liber în pădurile buzoiene. “Mobile Cooking Romania” include mai mult de 20 de locaţii spectaculoase din România cum ar fi castelul Bran,Fortăreaţa Făgăraş, mai multe biserici fortificate saxone sau Focul Viu de la Lopătari.

“Mobile Cooking Romania” a fost conceput pentru toţi turiştii interesaţi de haute cuisine, în special pentru expatriaţi, turiştii străini şi companiile doritoare să ofere un teambuilding în locaţii neconvenţionale, acompaniate de evenimente speciale. “Mobile Cooking Romania” oferă lunar show-uri şi evenimente ce cuprind teme culinare sezonale pentru publicul larg şi programe standard, pentru grupuri de minim 6 persoane, ce pot fi rezervate individual. Evenimentele culinare sunt combinate cu activităţi specifice, în funcţie de locaţia aleasă: vânătoare de trufe, cules de ciuperci, ateliere de producere a brânzei sau vizite ghidate ale regiunii în care se desfăşoară evenimentul.

Unul dintre primele evenimente “show – cooking” va avea loc în incinta castelului Bran, în martie 2011. Evenimentul va demara cu o introducere în lumea bucătăriei medievale, urmată de un atelier “medieval cooking” la care vor participa toţi invitaţii, o degustare de vinuri încadrată de un sommelier şi un show medieval.

Informaţii detaliate găsiţi pe site-ul: http://www.mobile-cooking-romania.com

Despre noi:

Mobile Cooking Romania este un proiect comun, conceput de mai multe asociaţii de dezvoltare turistică. Partenerii proiectului sunt:

PS: multumim Vali pentru informatie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.