Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

”Iubesc să fiu femeie” şi nu numai

0

La numai un an după lansare cărții ”Iubesc să fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10”  aceasta se află pe primul loc în topul celor mai vândute volume din sfera ”Autoperfecționare/Motivaționale”. Autoarea, Dr. Hedi Hoka, a adus un suflu nou in ceea ce privește creșterea calității vieții femeii.

3aed4980abadd8346cbb3bf823832bb8

Într-o abordare modernă, proaspătă și realistă, cartea prezintă din punct de vedere psihologic, neuropsihologic și sexual rolurile atribuite femeii din perspectiva mai multor tipologii: femeia singură, femeia căsătorită și femeia mamă. Dr. Hedi Hoka vorbește despre subiecte tabu într-un limbaj facil și practic:

<Am dedicat această carte tuturor femeilor din lume pentru că ”Iubesc să fiu femeie” se adresează lor. La orice pagină deschizi, vei găsi ceva interesant de citit care să te ajute săți faci viața mai frumoasă. Faptul că a devenit bestseller se datorează în primul rând cititoarelor care au validat conținutul acestei cărți. Există foarte multe femei care au diverse probleme, indecizii, dar nu îndrăznesc să bată la ușa unui psiholog. În carte am tratat aceste probleme din perspectiva pacientelor mele: dramele femeii independente, monotonia din relațiile de lungă durată, cum să fii mama care nu se mai sacrifică pentru copii şi care începe sa-şi trăiască viața. Un subiect delicat a reprezentat cum anume să îmbătrânim cu demnitate și cum să fim fericite în toamna vieții noastre.>, a mărturisit autoarea.

Iubesc să fiu femeie” este un vis devenit realitate dincolo de satisfacția unui om împlinit. Studiul îndeaproape în domeniul dezvoltării personale s-a materializat sub forma acestei prime apariții editoriale a Dr. Hedi Hoka:

”Mă bucur enorm pentru succesul acestei cărți pentru că înseamnă foarte mult pentru mine. Înseamnă triumful explicațiilor științifice în zona dezvoltării personale. Științele comportamentale nu au un limbaj seducător pentru publicul larg, spre deosebire de pseudoștiințe. De aceea, poate, este respinsă informația științifică. Iar eu mă bucur că am reușit să creez acest limbaj, iar publicul a îmbrățișat acest conținut.”

79408656_1_1000x700_iubesc-sa-fiu-femeie-bucurestiCartea vorbește despre curaj, putere și ambiția de a depăși problemele cotidiene, astfel încât noi să atingem mulțumirea și stima de sine, acceptându-ne așa cum suntem de fapt. Femeile au astăzi libertatea de a alege să se bucure de viață. Pot iubi și se pot lăsa iubite la orice vârstă. Sunt capabile să își asume riscuri și să facă ceea ce își doresc cu adevărat. Se pot dedica unor obiective în viață și pot schimba lumea, ca să o facă mai frumoasă și mai bună atât pentru ele, cât şi pentru cei din jur. Iar Dr. Hedi Hoka pregătește deja următoarea carte, un proiect care se dorește a fi cel puțin pe măsura lucrării ”Iubesc să fiu femeie”.

Hedi Hoka  este doctor în psihologie, autoarea bestseller-ului „Iubesc să fiu femeie”, promotoare a sănătății mentale și a echilibrului viață-muncă prin reducerea stresului. A studiat despre mindfulness în cadrul University of Massachusetts Medical School, Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, SUA. O personalitate optimistă, deschisă, autentică și implicată în arta de a oferi ajutor specializat, Hedi este profesionistul care aduce neuropsihologia mai aproape de oameni. Lucrează atât cu companii, cât și individual cu persoane care doresc să dobândească productivitate, fericire personală şi o viață mai echilibrată, lipsită de anxietate. Este implicată activ în strângere de fonduri pentru copii cu nevoi speciale și conduce grădinița BioBee. Din 2011, Hedi este ambasador TedxCluj.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.