Guvernanța programului European Youth Village te invită la trainingul online de ADVOCACY #înRITMrural dedicat tinerilor și reprezentanților organizațiilor sau grupurilor informale active în mediul rural

0

Trainingul va fi facilitat de către Oana Preda, Director executiv CeRe (Centrul de Resurse pentru Participare Publică) și va avea loc online, pe Platforma Zoom, în zilele de:

🔸10 martie (în intervalul orar 17:30 – 19:30) și
🔸11 martie (în intervalul orar 11:00 – 15:30).
📍Înscrierile se fac online prin completarea formularului de mai jos până la data de 7 MARTIE, ora 23:59. Detalii în descrierea formularului.

🌐Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului „European Youth Village – Un program de referință pentru sectorul de tineret din mediul rural”, proiect derulat de Asociatia Pentru Dezvoltare Activa în parteneriat cu Go Free , cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania , program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Despre autor

avatar

Go Free este o redacție independentă de tineri, din Cluj-Napoca, care promovează jurnalismul cetățenesc ca metodă de implicare în comunitate. Revista Go Free este o publicație online în care sunt abordate subiecte precum activism civic, democrație participativă, multiculturalism, educație nonformală, drepturile omului, bună guvernare.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.