Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GSK România lansează cea de-a opta ediție a programului de traineeship „Pornește la drum cu GSK!”

0

GSK România anunță lansarea celei de-a opta ediții a programului de traineeship „Pornește la drum cu GSK!”, care  oferă absolvenților de studii universitare și master din România posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile în cadrul GSK.

Programul se adresează tinerilor cu studii în domeniile Medicină, Farmacie, Chimie, Studii Economice. Aceștia pot opta pentru un stagiu de șase luni în cadrul diviziei GSK Pharma sau un stagiu de 12 luni în cadrul GSK Consumer Healthcare și Europharm Distribuție.

Înscrierile au loc în perioada 11 august – 12 octombrie, prin intermediul unui formular disponibil pe website-ul companiei sau pe website-ul partenerilor noștri Buzzcamp. Tinerii își vor desfășura activitatea în arii profesionale variate, printre care se numără domeniul comercial sau functii suport (departamentul financiar, logistică, achiziţii, etc). La finalul perioadei de traineeship, tinerii cu performanțe foarte bune au posibilitatea să se alăture echipei GSK România.

afis-gsk-finalPerioada de traineeship le oferă tinerilor oportunitatea să se dezvolte şi să implementeze proiecte specifice de  business, beneficiind  de suportul colegilor şi managerului direct.

Luana Crivăț, Directorul de Resurse Umane al GSK România a declarat: „Prin acest program, ne propunem să le oferim tinerelor talente posibilitatea de a-și începe cariera într-un mediu competitiv, în care să îşi dezvolte capabilităţi şi să construim împreună pentru crea valoare atât pentru companie cât şi pentru pacienţii şi consumatorii români. Absolvenţii care se vor alătura companiei în calitate de trainee vor fi implicaţi în proiecte care vor contribui direct sau indirect la susţinerea sistemului de sănătate din România.”

Pentru a face parte din echipa GSK, candidații trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

  • Absolvenţi de master promoţia 2013/2014 din domeniile: Studii Economice, Chimie – se iau in considerare numai aplicatiile care prezinta continuitate între studiile universitate şi master
  • Absolvenţi de facultate Medicină/ Farmacie – promotia 2013/2014
  • Mobilitate pe plan naţional – obligatoriu
  • Implicare în proiecte la nivel internaţional – reprezintă un avantaj
  • Activităţi extra-curiculare pe parcursul studiilor – reprezintă un avantaj
  • Activitate profesională în timpul facultăţii/masterului – reprezintă un avantaj
  • Agilitate de învăţare, spirit inovativ, construire de relaţii, munca în echipă

Procesul de selecție presupune parcurgerea mai multor etape şi se va finalizara cu participarea la un workshop, inclusiv selecţie de tip Assessment Center. Acesta consta în prezentări de business care le vor oferi participanţilor ocazia să cunoască mai bine organizaţia GSK şi oportunitatile de dezvoltare. Noii colegi se vor alătura echipei GSK începand cu data de 15 ianuarie 2015.

GSK este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, al carei portofoliu are la bază o substanţială activitate de cercetare şi dezvoltare. GSK se dedică îmbunătăţirii calităţii vieţii oamenilor, ajutându-i să realizeze mai multe, să se simtă mai bine şi să trăiască mai mult. În România, obiectivul GSK este să contribuie la creşterea speranţei de viaţă a românilor, una dintre cele mai scăzute din Uniunea Europeană, precum şi la creşterea calităţii vieţii acestora. Pentru mai multe informaţii accesați www.gsk.ro.  

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.