Granturi in valoare totală de 35 000 EURO. Programul NESsT pentru sprijinirea afacerilor sociale continuă. Mai aveți la dispoziție 3 zile să aplicați

0

Dacă afacerea dumneavoastră socială se află în faza de validare a modelului de business sau în faza de pre-scalare, vă invităm să vă înscrieți in competiția noastră!

Programul de față se adresează atât întreprinderilor sociale, așa cum acestea sunt definite în legea nr. 219/2015 privind economia socială, cât și tuturor afacerilor înființate și conduse de ONG-uri, persoane fizice, cooperative sau diferite tipuri de entități comerciale (PFA, SRL, II) care sunt motivate de rezolvarea unei probleme sociale și care respectă principiile economiei sociale.

1

NESsT România invită afacerile sociale din România să completeze formularul online de aplicare (durează aproximativ două ore) până la data de 24 iunie 2016.

Întreprinderile înscrise în program vor beneficia de oportunități de coaching pe durata procesului de selecție. Cele 20 de întreprinderi selectate in prima etapa vor avea ocazia sa discute in detaliu potențialul de creștere a afacerii. În a doua rundă, 5-7 afaceri vor primi mentorat și suport în elaborarea strategiei de business timp de 1-2 luni. În plus, NESsT va scrie un plan de investiții pentru cele trei afaceri finaliste ce vor fi prezentate unei comisii de investiții.

Cele două afaceri finaliste vor beneficia de granturi in valoare totala de 25 000 EUR. Trei premii financiare suplimentare in valoare de 10 000 EUR vor fi oferite celor mai bune trei afaceri sociale.

Pe termen lung, NESsT oferă membrilor portofoliului său soluții individuale de investiții de până la 130 000 de euro, sub formă de granturi, granturi recuperabile și / sau împrumuturi cu dobânda avantajoasă, pe o perioadă de 5 ani. De asemenea, valoarea serviciilor de consultanță și mentorat oferite de-a lungul a cinci ani poate ajunge până la 60 000 euro.

Acest program pentru sprijinirea afacerilor sociale din România este realizat în cadrul proiectului ”The Power of Social Enterprise – Bringing Dignified Jobs and Income to At Risk Communities” în colaborare cu UniCredit Foundation, UniCredit Bank și UniCredit Business Integrated Solutions.

Pentru a vă înscrie, vă rugăm accesați pagina programului.

Despre autor

avatar

NESsT este un catalizator pentru întreprinderile sociale din țările cu piețe în dezvoltare și din întreaga lume. NESsT își îndeplinește misiunea prin furnizarea de capital financiar, training-uri, mentorat și acces la piețe de desfacere unui portofoliu de întreprinderi sociale cu impact ridicat din țările cu piețe emergente. NESsT combină instrumentele și strategiile specifice sectorului de afaceri și al investițiilor de capital cu misiunea și valorile sectorului social, pentru a permite portofoliului său să planifice mai bine, să își îmbunătățească capacitatea de management, să se dezvolte și să își crească impactul social. www.nesst.org

Comments are closed.