Global Research Summer School a dat startul înscrierilor

0

Global Research Summer School (GRSS) este un proiect gratuit destinat tinerilor pasionați de relații internaționale și diplomație. Cea de-a X-a ediție se va desfășura în perioada 6-10 MAI, online, prin intermediul platformei ZOOM. Tema pe care o vom aborda anul acesta este „Build your diplomatic career”, iar, alături de specialiști din domeniu, vom explora posibilele cariere pe care participanții le pot urma după terminarea studiilor. Proiectul se desfășoară în cadrul International Affairs, comunitatea studenților pasionați de diplomație și relații internaționale din cadrul organizației non-guvernamentale Voluntari pentru Idei și Proiecte.

Credem în dezvoltarea unei generații de oameni cât mai bine pregătiți în domeniul relațiilor internaționale și al diplomației, care să se implice activ în societate. Tinerii pe care-i dezvoltăm vor contribui pe viitor la promovarea și încurajarea cooperării în vederea păcii, respectării drepturilor omului și a valorilor democratice. Din acest motiv, anul acesta ne dorim să facilităm comunicarea între cei 30 de participanți și specialiști din instituții naționale și internaționale precum: ONU, UNICEF, Comisia Europeană, Parlamentul European și Institutul Diplomatic Român.

Pentru a putea lua parte la ediția Global Research Summer School 2021, tinerii interesați trebuie să completeze un formular de înscriere care testează cunoștințele acestora din domeniul relațiilor internaționale, dar și interesul și dorința lor de implicare. Formularul este disponibil aici: https://forms.gle/EEfx8QiJpeAKHXoEA. Data limită de trimitere a aplicațiilor este 30 aprilie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.