Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Echipa Ateliere Fără Frontiere crește! Anemari-Helen Necșulescu este Director de Programe

0

Asociația Ateliere Fără Frontiere anunță cu entuziasm lărgirea echipei sale, începând cu 30 octombrie 2017,  prin adăugarea  unui Director de Programe în persoana doamnei  Anemari-Helen Necșulescu.

Anemari-Helen Necșulescu are o experiență de aproape 20 de ani  în sectorul non-guvernamental și peste 10  ani în management. Anterior, Anemari a fost Director  de Progame al Asociației Habitat for Humanity România, Director  Executiv al Asociaţiei ACCEPT, Director Executiv al Asociaţiei Community Links (2011-2013), iar timp de șapte ani a deținut diverse poziții în cadrul German Marshall Fund și International Republican Institute.

La Ateliere Fără Frontiere, Anemari-Helen Necșulescu va coordona Departamentul de Programe, fiind responsabilă de realizarea și implementarea strategiei  organizației, dezvoltarea programelor, dezvoltarea parteneriatelor, coordonarea acțiunilor de advocacy și contribuția la procesul de guvernanță.

„Mizăm pe experiența solidă și energia molipsitoare a lui Anemari-Helen Necșulescu pentru a crește impactul programelor și proiectelor Ateliere Fără Frontiere în domeniul incluziunii active, sensibilizării la protecția mediului, al solidarității și dezvoltării comunitare prin educație!” spune Raluca Ouriaghli, Directorul Executiv al Asociației.

“Am aflat despre proiectele derulate de Ateliere Fără Frontiere, despre preocuparea pentru reinserția persoanelor vulnerabile cu impact asupra mediului și educației, domenii care mă preocupă nu doar profesional ci și personal, în calitate de cetățean și de mamă. Aduc cu mine experienţa, puterea de muncă şi dorinţa de a dezvolta programe ce vor avea impact asupra multor  oameni. “, spune Anemari-Helen Necșulescu.

Anemari-Helen Necşulescu este specializată în științe politice. Ea deţine un doctorat (Consolidare și tranziție în România post-comunistă: articularea dialogului dintre societatea civilă și actorii politici) și un masterat în Ştiinţe Politice, ambele obținute la Universitatea din București.

Anemari-Helen Necşulescu Național va raporta direct Directorului Executiv al Asociației.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.