Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sibiu: Disability or This Ability? Oferte culturale și de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi

0

Sâmbătă, 6 Octombrie 2018 începând cu ora 10:00 vă invităm la evenimentul public de la finalul proiectului ”Oferte culturale și de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi” la Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „ASTRA“ din Sibiu, la scena de pe lac. În caz de vreme nefavorabilă evenimentul se mută în sala Auditorium din pavilionul de la intrarea principală în muzeu.

Pentru persoanele cu dizabilităţi şi doi însoţitori intrarea în muzeu este gratuită.

Proiectul „Oferte culturale și de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi” s-a desfăşurat timp de patru luni şi a oferit persoanelor cu dizabilități din comunitatea sibiană posibilitatea de a participa la activități sportive, de teatru, dans modern și artistic. Totodată s-au organizat întâlniri săptămânale la cafenea, vizite la muzeu sau au participat la alte activităţi culturale ale oraşului.

Evenimentul de final va cuprinde o competiţie sportivă, un spectacol de dans modern şi artistic şi o prezentare de teatru comunitar.

La final de proiect aducem mulţumiri Consiliului Local Sibiu şi Primăriei Municipiului Sibiu, Consiliului Judeţean Sibiu şi Sălii Transilvania, unde au avut loc antrenamentele de baschet, Arenei Luceafărul unde s-au desfăşurat activităţile sportive. Cafenelei Erasmus pentru spaţiul pus la dispoziţie pentru întalnirile în fiecare joi, şi celor de la CNM Astra care susţin activităţile asociaţiei. Cu toţii aduc un aport major la integrarea persoanelor cu dizabilităţi în comunitate.

Acţiunea face parte din proiectul „ Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi” cofinanţat de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunităţii 2018.

www.facebook.com/events/302387827244345/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.