Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dacia si Casa Poporului in direct la CNN!

1

CNN va aborda și alte subiecte despre România, alături de „Toamna schimbării” despre căderea comunismului în România acum 20 de ani. Astfel, postul de televiziune va realiza o emisiune despre „Arhitectura românească: o privire din interior asupra Casei Poporului”, subiect în cadrul căruia se vor analiza costurile cu care s-a realizat această clădire, viziunea pe care o avea Ceauşescu în privinţa arhitecturii şi modul în care această construcţie a afectat atât oraşul, cât şi pe locuitorii acestuia.

„O altă temă abordată este „Dacia: filială Renault”, în care se va prezenta „surprinzătoarea poveste economică de succes” Dacia, în România lui 2009. Totodată, materialul va aborda şi alte afaceri, pentru care „criza financiară n-a lăsat decât două posibilităţi: adaptarea sau dispariţia”. În plus, CNN va prezenta modul în care economia face faţă efectelor secundare ale reducerii pieţelor de export şi ale crizei guvernamentale.” conform mediafax.ro

(foto Florin Ghinda, 2008)

casa-poporului

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.