Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs de animatori, alături de instructorii cu pregătire internaţională ai Fundaţiei Noi Orizonturi

0

Pentru cei care îşi doresc să lucreze cu grupuri de copii şi tineri, dar şi să afle mai mult despre cum se organizează tabere educaţionale de succes, Fundaţia Noi Orizonturi a lansat „Cursul de Animatori Centre de Vacanţă”, acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări.

Cursul se desfăşoară în perioada 24 – 31 mai 2015, în Straja (Hunedoara), şi există 15 locuri disponibile.

Înscrierile se pot face până în data de 8 mai 2015!
Mai mult pe: www.tabara-viata.ro, secțiunea Noutăți.

Curs Animatori Centre de Vacanta - Fundatia Noi Orizonturi 2

Escaladă, prim ajutor, curs de gestionare a dinamicii grupurilor şi cursuri de frânghii la joasă şi mare înălţime – construite de liderii mondiali în domeniu Project Adventure SUA. Acestea sunt câteva dintre activităţile ce vor fi realizate într-un cadru outdoor, ce îi îndeamnă pe participanţi să îşi depăşească limitele, mereu sub supravegherea trainerilor Fundaţiei Noi Orizonturi, cu experiență și pregătire de peste 10 ani, atât la nivel naţional cât și internațional.

Diploma ce poate fi obținută la finalul cursului, în urma examenului, oferă absolvenților posibilitatea să lucreze ca animatori în companii private sau ONG-uri; să pregătească desfăşurarea activităţilor în centre de vacanţă sau tabere; să lucreze în domeniul ospitalității atât în țară, cât și peste hotare.

Curs Animatori Centre de Vacanta - Fundatia Noi Orizonturi 3

În cele 5 ediţii ale cursului, Fundația Noi Orizonturi a instruit aproximativ 80 de animatori, 60 dintre ei lucrând ulterior în Tabăra VIAȚA, primul program de tabere de educaţie prin aventură din România, ce foloseşte educaţia prin aventură pentru a cultiva abilităţi de viaţă şi valori pozitive în rândul tinerilor.

„A fost o bucurie pentru mine să fiu parte a acestui training, unii dintre traineri putând constitui modele profesionale pentru oricine. Mi-am testat şi mi-am depăşit limitele ieşind din zona mea de confort. Aplic în zona mea profesională multe dintre lucrurile învăţate în cadrul acestui training.”
Tiberiu Nica, participant

Curs Animatori Centre de Vacanta - Fundatia Noi Orizonturi 1

Despre:
Fundaţia Noi Orizonturi este de dedicată de 15 ani educaţiei prin experienţă şi implicării în comunitate. Unul dintre programele dezvoltate de Fundaţie este VIAŢA, ce se desfăşoară în staţiunea Straja din 1999. Până acum, peste 7.000 de tineri, cu vârste cuprinse între 12 și 19 ani, au beneficiat de acest program.

Fundaţia Noi Orizonturi colaborează cu organizaţii ca World Vision şi Fundaţia Inocenți care aduc tineri, adesea din categorii dezavantajate, în această tabără educaţională inovatoare. Ca recunoaştere a Programului VIAŢA, Fundaţia Noi Orizonturi a fost nominalizată în anul 2002 la Gala Societăţii Civile, ca iniţiator al unuia dintre cele mai bune trei programe pentru tineret din România.

Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.