Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinţe, workshop-uri şi întâlniri Business to Business la Automotive Forum România

0

Timişoara va găzdui, în perioada 20-21 octombrie, cel mai important eveniment de business al anului pentru industria de automotive din România. Prima ediție a Automotive Forum România va reuni reprezentanți a peste 100 de companii, parteneri şi lideri în industria auto din România şi Europa, furnizori de servicii dedicate industriei, organisme de certificare, companii de consultanţă fiscală şi instituţii ale statului, într-un eveniment ce se va desfăşura în incinta Hotelului Timişoara.

Pe parcursul evenimentului vor avea loc patru sesiuni de conferinţe, opt workshop-uri şi două întâlniri Business to Business. În cadrul conferinţelor, vor fi susţinute prezentări de noi produse şi soluţii din industria auto și vor fi dezbatute subiecte legate de leadership si management coaching. Prezentările vor fi împărțite în patru sesiuni: Parteneri în Excelență; Inovează, Integrează, Motivează; Schimb de soluții – Un spectru de oportunități; Schimbare, Provocare, Oportunitate – Concentrează-te pe viitor. De asemenea, workshop-urile vor aborda teme din domeniile: Resurse Umane/Training/Recrutare, Management Coaching/Leadership/PR, Dezvoltare și inovare/Calitate, Servicii & soluții/Dealer auto.

automotive

Automotive Forum România reprezintă o oportunitate ideală pentru micii producători din industria auto de a-şi expune ofertele marilor companii în domeniu, asigurând astfel vizibilitatea propriei companii în mediul de afaceri.
Industria auto românească – prin cele peste 600 de companii producătoare de componente – are un impact major asupra economiei naționale. Conform Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), industria auto autohtonă a crescut, în 2013, cu 20%, la aproape 16 miliarde de euro.

Înscrierile la eveniment, precum și consultarea întregului program de conferinţe şi workshop-uri  se pot face pe site-ul dedicat Automotive Forum România: www.automotiveforumromania.ro

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.