Conferința inspirațională prentru tineri “De ce rămân în România?” ajunge la Ploiești 

0

Dorința tinerilor din România de a-și construi cariera și viața oriunde în lume, fără a mai lua în calcul dezvoltarea în România este o realitate, care nu mai poate fi ignorată. Informațiile contradictorii despre mediul de afaceri din țară și lipsa modelelor de succes în domeniile care îi interesează fac pentru tineri dificilă alegerea dezvoltării în țară. Conferințele “De ce rămân în România?” aduc acum în fața tinerilor din Ploiești personalități, care au povești de succes în diverse domenii profesionale, pentru a-i inspira, pe cei care își caută drumul în viață.

A III-a ediție a conferinței “De ce rămân în România?”, care va avea loc la Ploiești, pe 6 decembrie, de la ora 11:30, la sala Europa, Palatul Administrativ Ploiești urmează după succesul celor două conferințe care au avut loc la Biblioteca Națională a României, în iunie și octombrie 2023. La aceastea numeroși elevi și studenți din București au avut șansa de a cunoaște direct personalități cu povești de succes din diverse domenii: Andreea Marin, Nadia Tătaru, aviatoarea Andreea Bănesaru, Dr.Cătălin Cârstoveanu, Dragoș Dragoteanu, Adrian Cioroianu, Gabriel Coveșeanu și alții, care au răspuns întrebărilor primite de la tineri și  au adus adus perspective noi celor care își caută acum drumul în viață.

Întrebarea “De ce rămân în România? este prezentă în mintea tuturor, dar pentru tinerii aflați la început de drum este determinantă pentru alegerile în viață. Invitații de la noua ediție au cariere de succes în cele mai variate domenii profesionale:

      Robert Berza – General Manager Fashion Days;

      George Rotaru Președintele Aeroclubului României

       Gabriela Maalouf – Scriitoare, realizatoare TV, psihoterapeută

        Marius Marinescu, președintele Camerei de Comerț și Industrie România-China, filiala Prahova

       Leonard Ursache, Antreprenor și Formator pentru management aplicat și marketing pentru IMM-uri, inițiatorul proiectului.

Tinerii din Ploiești sunt invitați să fie prezenți activ la o întâlnire plină de inspirație și răspunsuri utile. Speakerii vor împărtăși poveștile lor de succes și vor discuta despre România, dintr-o perspectivă autentică.

Tinerii elevi și studenți au posibilitatea de a descărca GRATUIT biletul la Conferința “De ce rămân în România?” accesând formularul de aici.

Un proiect MindHeart Projects, realizat în parteneriat cu Consiliul Național al Elevilor.  

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.