Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: Ultimele bilete la TEDxEroilor Dare to Fail. Monica Macovei, Ioana Avădani, Ionuț Soleanicov printre speakeri

0

Cea de-a şasea ediţie a evenimentului TEDxEroilor, “Dare to Fail”, este tot mai aproape.  Vă aşteptăm sâmbătă, în data de 9 mai 2015, la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 09.00, pentru a participa la cel mai mare eveniment TEDxEroilor de până acum. Se anunţă 9 ore de discursuri, schimb de idei şi oportunităţi de socializare, în jurul unui subiect îndrăzneţ, eşecul dintr-o perspectivă pozitivă, un proces firesc al drumului către succes.

 

11139349_1000304029987328_7984451692769130430_n

TEDxEroilor nu promite să găsească ingredientul secret pentru înfruntarea eşecurilor, însă garantează că cei 27 de speakeri invitaţi vor împărtăşi cu participanţii acestei ediţii cele mai bune idei pentru a-i stimula să înveţe din eşecuri, inspirându-i să-şi dorească schimbări pozitive pentru ei şi societatea în care trăiesc.

Gazda evenimentului, Stelian Burduhos, va avea plăcerea de a-i introduce pe scena TEDxEroilor din acest an pe Monica Macovei – membru al Parlamentului European şi fost Ministru al Justiţiei în România; pe celebrul olandez din domeniul financiar, Robert Rekkers, Manager General al Agricover Credit IFN şi fost Manager General al Băncii Transilvania; pe Ioana Avădani – Director al Centrului pentru Jurnalism Independent; pe Ionuţ Soleanicov – fondatorul Teach for Romania; pe Andi Vanca – coordonatorul PR al Festivalului Electric Castle; pe Tudor Marcu – finalist MasterChef România; pe Cristian Gog – iluzionist şi câştigător în 2012 al marelui premiu al show-ului Românii au talent; pe Andreea Liana Buzea – iniţiator Let’s do it Romania!; pe Cornel Hoza – preşedintele Beard Brothers şi pe Avram Manea – stomatolog şi inventator al unui implant dentar unic în lume. În cadrul unei secţiuni cu totul speciale, vorbitori cu vârste cuprinse între 12 şi 25 de ani vor dovedi faptul că succesul constă în capacitatea de a înfrunta orice eşec cu entuziasm, fie că te afli la o altitudine de 5.137 de metri, pe vârful unuia dintre cei mai înalţi vulcani din lume, fie în poziţia de membru al YouthBank sau tânăr explorator în web design şi programare.

Atmosfera va fi asigurată de Patricia Labou, interpretă vocală şi chitaristă, care tocmai se pregăteşte să plece într-o adevărată expediţie muzicală, pe Camino de Santiago, şi de Ad Libitum Voices, grup muzical caracterizat prin libertate în interpretare, având numeroase apariţii în public, inclusiv în cadrul emisiunii “Românii Au Talent”.

Pentru a afla lista completă a speakerilor, precum şi mai multe detalii despre fiecare în parte, vă invităm să accesaţi website-ul oficial al evenimentului: www.tedxeroilor.com.

Participarea se realizează pe baza unui bilet în valoare de 50 lei, achiziţionat până miercuri, 6 mai, de pe platforma iabilet.ro: http://www.iabilet.ro/bilete-tedxeroilor-dare-to-fail-22970/. Majoritatea locurilor disponibile în sala Casei de Cultură a Studenţilor au fost deja rezervate, aşadar vă recomandăm să achiziţionaţi bilete cât mai curând.

Cea de-a şasea ediţie TEDxEroilor va fi posibilă mulţumită partenerilor care au ales să sprijine răspândirea ideilor deosebite: Endava, UMT Software, EnergoBit, ServusTech, PMA Invest.

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent

În spiritul ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferinţa TED oferă îndrumare generală pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx individuale sunt organizate independent. (Supuse la anumite reguli şi reglementări).

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice (de 18 minute sau mai puţin), livrate de gânditorii de top ai prezentului. Multe dintre aceste discursuri sunt susţinute în cadrul Conferinţei anuale TED, din Vancouver, Columbia Britanică, şi devin disponibile ulterior, în mod gratuit, pe TED.com. Printre speakerii TED s-au numărat Bill Gates, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Sal Khan and Daniel Kahneman.

Iniţiativele TED deschise şi gratuite, pentru răspândirea ideilor, includ TED.com, unde noi TED Talkuri sunt postate zilnic; Proiectul de Traducere Deschisă, care oferă subtitrări şi transcrieri interactive, precum şi traduceri de la mii de voluntari din toată lumea; iniţiativa educaţională TED-Ed; Premiul TED anual în valoare de milioane de dolari, care finanţează persoane excepţionale cu o “dorinţă” sau idee, pentru a crea schimbare în lume; TEDx, care oferă licenţe pentru mii de indivizi şi grupuri care găzduiesc evenimente în stilul TED locale, organizate independent, peste tot în lume; şi programul TED Fellows, care selectează inovatori de pe tot globul pentru a amplifica impactul proiectelor şi activităţilor lor remarcabile.

Urmăriţi TED pe Twitter la http://twitter.com/TEDTalks, pe Facebook la http://www.facebook.com/TED sau pe Instagram la http://instagram.com/ted.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.