Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Burse de 18.000 de euro / an de la Scoala Americana din Bucuresti

0

Scoala Americana din Bucuresti ofera trei burse in valoare de peste 18.000 de euro pe an! Bursele sunt rezervate elevilor care cunosc foarte bine limba engleză și care termină gimnaziul.

În fiecare nou an de studiu vor fi verificate criteriile de eligibilitatea precum și situaţia financiară a familiei, conduita exemplară şi performanţele şcolare ale elevului.

Via happynews.ro am aflat că programul presupune acordarea de burse unor elevi calificaţi, care doresc să studieze într-un program de tip american riguros, bazat pe programa de Bacalaureat Internaţional. În clasele a XI-a şi a XII-a, elevii vor studia pentru a intra în programul de diplomă de Bacalaureat Internaţional.

Şcoala Americană organizează Bacalaureatul Internaţional din 1997. Diferenţa majoră între Bacalaureatul de tip Internaţional şi cel românesc este că, pentru a putea fi examinaţi, elevii trebuie să urmeze cursuri speciale în limba engleză timp de doi ani, iar evaluarea este făcută doar cu evaluatori străini. Bursele vor acoperi totalitatea costurilor necesare studierii la AISB, inclusiv taxa de şcolarizare, în valoare de 18.605 euro pe an, dar şi costurile adiţionale pentru activităţi extraşcolare (excursii, două călătorii în afara ţării pentru concursuri, rechizite şcolare extraşcolare, laptopuri care sunt împrumutate elevilor pe durata studiilor, taxe de testare ale colegiilor şi universităţilor).”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.