Avenor College organizează ateliere de învățare online pentru profesorii din alte școli

0

Profesorii de  la Avenor sunt dornici să împărtășească resursele de învățare și experiența acumulată în cele 50 de zile de predare online și colegilor din alte școli. Din 6 până în 20 mai, organizăm 13 ateliere practice care îi vor ajuta să afle cum să se conecteze cu elevii, cum să facă lecțiile virtuale interactive și ușor de monitorizat, cum să comunice cu părinții, cum să ofere feedback, cum să stimuleze gândirea critică și cum să folosească tehnici de relaxare pentru a face față provocărilor predării online.

La Avenor am monitorizat atent felul în care facem învățare la distanță și am creat o platformă de comunicare unde profesorii, elevii și părinții pot afla informații utile despre învățarea online. Această platformă poate fi accesată aici. 

Programul atelierelor organizate de profesorii Avenor poate fi accesat aici.

Avenor College este o școală internațională bilingvă cu dublă acreditare, românească și britanică, care încă de la începutul acestei crize generate de pandemia Covid – 19 a pus la dispoziția altor școli planul pentru gestionarea unei astfel de situații la nivelul unei instituții de învățământ, precum și planurile de învățare pentru fiecare ciclu de școlarizare. Aceste materiale au fost dezvoltate intern și adaptate școlii noastre pe baza celor mai bune practici din școlile internaționale partenere. 

“În această perioada, vom continua să fim solidari cu mediul de învățământ din România și să ne oferim resursele și experiența de învățare și altor școli. În următoarele săptămâni, vom organiza 13 workshop-uri despre învățarea online adresate profesorilor de la școlile de stat. Considerăm că este de datoria noastră să oferim societății șansa de a beneficia de ceea ce noi am învățat până acum. Școlile de stat educă viitorii adulți ai României. Ne dorim să facem tot ce depinde de noi pentru ca elevii noștri, adulții de mâine, să conviețuiască cu cetățeni mai bine educați. De aceea, noi, părinții lor, facem astăzi ceva vizibil și concret în acest sens”, spune Diana Segărceanu, Fondator și Director Executiv Avenor College.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.