Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Asociația Ascendis aduce metode de training din business în școlile de stat: compania oferă pro-bono programe de formare pentru echipe de învățători și profesori

0
  • 100 de profesori din școli și licee de stat din Ploiești, București și Ilfov intră în anul școlar cu idei și metode noi de lucru, după ce au participat în luna septembrie la programe de training oferite pro-bono de Ascendis, liderul pieței de training în România.

Programele au fost organizate în Școala Gimnazială Mihai Eminescu Ploiești, Liceul cu Program Sportiv Clinceni și Colegiul Lazăr Edeleanu Ploiești, iar temele de training au fost gândire strategică, relaționare și echipa, comunicare asertivă, inteligență emoțională, conflict management, inovație și design thinking.

Ascendis a susținut programe de formare și dezvoltare și pentru alți 50 de profesori din toată țara, în cadrul evenimentelor Aspire for Teachers din această vară.

Ascendis intenționează să continue programele de training pro-bono în școli din întreaga țară, aducând profesorilor metode și idei inovative de lucru, care și-au demonstrat deja eficacitatea în lumea de business.

Susținem educația de calitate pentru că credem cu tărie că aceasta este cea mai sigură rețetă pentru construirea unei Românii puternice în viitor, iar pentru noi este o misiune personală să sprijinim dezvoltarea și performanța oamenilor și a echipelor. Pe tot parcursul anului, vrem să oferim expertiza și serviciile noastre de training și dezvoltare organizațională către echipe educaționale și de management din școli și licee de stat. Programele noastre de training sunt deja testate și demonstrate în mediul de business, iar învățătorii și profesorii care formează generațiile de mâine pot accesa pro-bono resursele oferite de noi. Invităm școlile din toată țara să ne contacteze pentru a avea acces la training-urile Ascendis. Ne luăm angajamentul de a răspunde tuturor cerințelor în limita posibilităților de timp și expertiză disponibile în calendarul nostru, spune Carmen Ciuraru, Director Executiv al Asociației Ascendis.

Programele puse la dispoziție de Asociație sunt cele aflate în portofoliul Ascendis. Subiectele care au stârnit interesul școlilor până acum sunt: comunicare asertiva, relationare si echipa, conflict management, inteligenta emotionala, leadership, project management, time management, storytelling, design thinking.

Ascendis, liderul pieței de training și dezvoltare profesională în România, a înființat în 2016 Asociația Ascendis, prin care sprijină educația de calitate în România. In 2018, Asociatia a oferit pro-bono 56 de zile de training si consiliere pentru profesori, elevi si specialisti in educatie din mediul ONG.

Despre Grupul Ascendis

Înființată în urmă cu 21 de ani, Ascendis are în prezent linii de business în arii precum training, coaching, consultanță, teambuilding, e-learning, certificări HR și LSS, well-being și studii de piață. Grupul este deținut de patru parteneri români – Florin Rădulescu, Marius Opriș, Sorin Păun și Andrei Goșu – care dețin, fiecare, câte 25% din acțiuni.

În 2017, companiile din grupul Ascendis au încheiat cu o cifră de afaceri cumulată de 7,26 milioane de euro. În prezent, echipa Ascendis este formată din 100 de consultanți şi facilitatori.

www.ascendis.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.