Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Apel de voluntariat – Brigada de Comunicare Nonprofit

0

Te consideri specialist în comunicare, vrei și poți să contribui ca voluntar la rezolvarea unor briefuri și taskuri de comunicare nonprofit cu miză pe probleme sociale sistemice sau urgente ale României?

Măcar vrei să afli despre ce ar putea fi briefurile alea și vezi tu mai încolo dacă te implici sau nu? Dacă da, riscă-te și scrie-ți adresa de email mai jos. Presupunând optimist că ne-om strânge măcar 10 voluntari, vei primi în câteva zile un newsletter, un invite pe Slack și poate și add pe un grup de Facebook dedicat.

(Da, apelul e deschis și pentru studenți sau juniori)

Apelul este aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.