ANIS prelungește înscrierile la „Premiile de Excelență ale Industriei IT”, ediția 2024, până pe 8 martie

0
  • În perioada 15-30 martie va fi realizată jurizarea pentru cele 8 categorii din competiție.

  • Câștigătorii vor fi anunțați pe 8 mai 2024, în cadrul Galei ANIS.

București, 1 martie 2024ANIS (Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii IT) anunță extinderea perioadei de înscriere la „Premiile de Excelență ale Industriei IT”, ediția 2024. Noul deadline în care companiile active în domeniul tehnologic în România se pot înscrie în competiție este 8 martie inclusiv.

Jurizarea celor 8 categorii se va realiza în perioada 15-30 martie 2024. Câștigătorii vor fi anunțați pe 8 mai, în cadrul Galei ANIS.

Ajunsă la cea de-a X-a ediție, „Premiile de Excelență ale industriei IT” se adresează tuturor companiilor tehnologice active în România, indiferent dacă sunt membre ANIS sau nu, și recompensează anual cele mai performante companii din industria IT, dar și produsele, proiectele și inițiativele prin care acestea s-au remarcat în anul anterior.

Ediția din acest an aduce două noi categorii, o modalitate diferită de jurizare, cu câte un panel de jurați pentru fiecare categorie în parte, dar și un eveniment care va preceda Gala de premiere și care va fi organizat în premieră pe 8 mai 2024 – ANIS International Summit.

Companiile pot aplica la una sau mai multe dintre următoarele categorii:

ANIS a pregătit totodată două premii speciale – ANIS Member of the Year și Best Personal Contribution – care vor fi acordate de către echipa executivă unei companii membre care s-a remarcat prin implicarea în dezvoltarea industriei de software și servicii IT în 2023, respectiv celui mai activ contribuitor la activitatea ANIS. Pentru toate celelalte categorii de premii, un juriu independent va evalua proiectele înscrise și va selecta finaliștii și câștigătorii competiției.

Pentru a aplica la „Premiile de Excelență ale industriei IT”, ediția 2024, companiile trebuie să completeze pe site-ul ANIS formularul din dreptul categoriei dorite iar ulterior să îl trimită prin email la adresa awards@anis.ro.

Regulamentul de organizare a competiției este publicat aici.

„Premiile de Excelență ale industriei IT” este o competiție cu tradiție pentru industria IT autohtonă, prima ediție fiind organizată în 2015. Anul trecut au fost desemnate câștigătoare companiile Microsoft România, Endava, Bright Spaces, Atta Systems, Luxoft Romania, rinf.tech, Kinderpedia, AROBS Transilvania și ZITEC.

În perioada 2015-2024, în competiția devenită reper pentru industria IT din România au fost înscrise peste 450 de proiecte din partea companiilor tehnologice. Anul cel mai prolific pentru industria locală a fost 2019, astfel încât, la ediția din 2020 a „Premiilor de Excelență ale Industriei IT” au fost înregistrate peste 70 de înscrieri.                                         

Despre ANIS 

25 ani de activitate în România. Înființată în anul 1998, ANIS reprezintă interese-le companiilor IT românești și sprijină dezvoltarea industriei locale de software și servicii, creșterea atât a companiilor implicate în proiecte de externalizare, cât și a celor care generează proprietate intelectuală, prin crearea de produse.

Peste 165 de membri. În cadrul ANIS sunt reunite atât companii mici, cât și multinaționale, firme cu capital românesc sau străin, cu sedii în toate marile centre IT din țară, ceea ce asigură asociației reprezentativitate la nivel național.

Peste 47.000 de angajați. Membrii ANIS generează un număr semnificativ de locuri de muncă înalt calificată în societate.

Peste 3,87 miliarde de euro cifra de afaceri. Veniturile anuale cumulate ale membrilor, plasează ANIS în zona actorilor cheie în ceea ce privește amprenta economică pe plan local. Cumulat, membrii ANIS au o cifra de afaceri de peste 65% din totalul veniturilor generate de industria IT la nivel national.

Pentru mai multe informații, accesați pagina Asociației – www.anis.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.