Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ai un proiect bun, care aduce o schimbare? Inscrie-l pe PotSiEu, te ajutam sa devina realitate.

0

Dedicata exclusiv proiectelor sustenabile cu impact social, PotSiEu este prima astfel de platforma de crowdfunding din Romania. PotSiEu s-a nascut din dorinta de a demonstra ca ideile bune, valoroase, care iau in considerare impactul social pot deveni proiecte de succes. Vrem sa te ajutam sa obtii finantarea de care ai nevoie pentru a pune in miscare proiectul care va aduce o schimbare in bine.

mindmap_PotSiEu

Stim ca antreprenoriatul social, activismul si dezvoltarea comunitara sunt forme reale si practice de transformare si dezvoltare si de aceea le sustinem. Am creat  platforma PotSiEu ca un instrument pentru astfel de proiecte, care sa poata mobiliza finantare, obtine  feedback, contacte si oportunitatea de a-si testa produsul sau serviciul intr-o comunitate de oameni care valoreaza initiativele cu impact social.

Printr-o campanie pe PotSiEu obtii vizibilitate, reactie si finantare. Simplitatea si eficienta sunt elementele cheie. Am conceput sistemul de plata intr-un mod atat de simplu incat sa nu existe pretexte pentru a nu sustine un proiect macar cu 10 RON. Plata se face prin card, iar pana pe 10 octombrie, cu zero comisión din partea operatorului de plati.

Este foarte usor sa inregistrezi un proiect. Iti trebuie un video scurt si haios, o descriere captivanta si o propunere de recompense pentru sustinatori. Astfel acestia vor deveni, de fapt, primii tai clienti. Intra pe potsieu.ro sa vezi cat de usor merge! Am pregatit materiale informative pentru initierea unei campanii, iar daca ai dubii, poti sa ne scrii, cu drag te vom indruma pas cu pas.

Suntem convinsi ca proiectele bine gandite, sustenabile, care considera impactul social pot gasi sustinatori in comunitatea PotSiEu. Credem cu tarie ca astfel de proiecte merita atentia, vizibilitatea si sprijinul pe care platforma o pune la dispozitie si oferim spatiul si instrumentele ca sa iti spui povestea, sa convingi oameni si sa iti fie usor sa strangi fondurile necesare proiectului.

Tu vino cu idea de proiect! La doar doua luni de la lansare, avem deja doua povesti de succes. Incubator107 a reusit sa stranga 117% din suma necesara proiectului Iurta Calatoare iar Reciclare Creativa, 109% pentru Intrarea Violoncelului.

Cu asta vrem sa te ajutam si pe tine: PotSiEu exista tocmai pentru ca sa poti si tu.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.