Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

500 de calculatoare vor fi donate de Ateliere Fara Frontiere

0

500 de calculatoare vor fi donate de Ateliere Fara Frontiere in prima etapa a ASSOCLIC 2014.

 

Assoclic-Ateliere-Fara-Frontiere

Ateliere Fara Frontiere a lansat pe 12 martie prima etapa din anul 2014 a programului de donatii de calculatoare Assoclic. 500 de calculatoare reconditionate pot fi castigate in aceasta etapa de organizatii non-guvernamentale (asociatii, fundatii, federatii), scoli, licee, institutii de invatamant acreditate (facultati/universitati), gradinite, muzee de stat, biblioteci de stat si institutii sociale care prezinta un proiect intr-unul din domeniile eligibile: educaţie prin acces la IT&C, integrare/reintegrare – care stimuleaza autonomia persoanelor asistate prin acces la IT&C, formare prin acces la IT&C sau alte proiecte care vizeaza un impact social in comunitate.

Termenul limita pentru inscrierea proiectelor este 25 aprilie 2014.

Calendarul Etapei I ASSOCLIC 2014:
Lansarea apelului la propuneri de proiecte – 12 martie
Termen limita de depunere a proiectelor – 25 aprilie
Afisarea rezultatelor preselectiei – 30 aprilie
Jurizarea proiectelor ramase in competitie – 13 mai
Afisarea rezultatelor finale – 16 mai

Regulamentul complet este disponibil aici iar inscrierea proiectelor se va face folosind acest formular.
Assoclic 2014 Etapa I face parte din proiectul „RRResponsabil: fii responsabil, fii solidar – Redu, Reutilizeaza, Recicleaza, oferind o noua sansa persoanelor dezavantajate”, si SE INSCRIE INTR-O SERIE DE ACTIVITATI DESFASURATE DE ATELIERE FARA FRONTIERE SI ECOTIC  IN CADRUL PROIECTULUI CO-FINANTAT PRINTR-UN GRANT DIN PARTEA ELVETIEI PRIN INTERMEDIUL CONTRIBUTIEI ELVETIENE PENTRU UNIUNEA EUROPEANA EXTINSA.

Partener financiar Assoclic: Kaufland Romania.
Co-finantator: Programul de Cooperare Elvetiano-Roman.
Cu sprijinul: ECOTIC, CD Press, SNAPSHOT by McCann PR, Techsoup Romania, Romania Pozitiva, Stiri ONG.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.