3 impaduriri povestite de Drumliber.ro

1

Am fost si noi la plimbare prin Romania prin intermediul Drum liber.ro si am aflat lucruri interesante! Am aflat ca in Romania se intampla si impaduriri!  Drum liber ne povesteste  despre ce este vorba: 150 de oameni, localnici, tineri din şcoala din comună, membrii clubului montan White Wolf Club şi oficialităţi locale au plantat 6000 de puieţi de salcâm în zona Polovragi.

„Luna aprilie a fost luna împăduririlor şi cred că merită prezentate măcar 3 dintre ele, ca şi exemple de bună practică ce ar putea fi urmate şi de altele în sezoanele viitoare.
Câţi dintre voi aţi fost pe cheile Olteţului? Peştera Polovragi vă sună cunoscută? Dacă răspunsul e nu, atunci nu pierdeţi vremea şi vizitaţi o zonă superbă, nişte chei deosebite. Drumul trece pe lângă mănăstirea Polovragi şi urcă spre chei, care sunt parcă tăiate cu o lamă îngustă, dar lungă. Pe podul de după peştera Polovragi sunt deseori activităţi de relaxare prin tiroliană şi rapel, precum am făcut şi noi aici.”

Povestea completa este pe drumliber.ro

foto drumliber.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Tweets that mention 3 impaduriri povestite de Drumliber.ro | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.