Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

20 de ani de la revolutia din Timisoara!

0

PROGRAM PENTRU COMEMORAREA A 20 DE ANI DE LA REVOLUŢIA ROMÂNĂ DIN DECEMBRIE 1989

(via 20deanidelibertate.primariatm.ro)

Decembrie – Dezvelirea plăcilor cu numele celor ucişi în Decembrie 1989, în Piaţa Operei, în apropierea monumentului Crucificare realizat de sculptorul Paul Neagu;

14 decembrie – Ora 17.00 Vernisajul expoziţiei de instalaţii şi happening-uri a tinerei generaţii de artişti – „Young Democracy/Young Art”, proiect realizat de Fundaţia Triade. Locaţia: Club SetUp (hala de pe str. Pestalozzi, lângă tipografia Brumar).

15 – 17 decembrie – Ora 10.00 „Revoluţia în imagini”. Un proiect TVR Timişoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Timişoara: dezbateri, mese rotunde şi proiecţii de film despre Revoluţia Română. Locaţia: Club SetUp (hala de pe str. Pestalozzi, lângă tipografia Brumar).

15 – 17 decembrie – Ora 10.00 Expoziţie de instalaţii şi happening-uri a tinerei generaţii de artişti – „Young Democracy / Young Art”. Locaţia: Club SetUp (hala de pe str. Pestalozzi, lângă tipografia Brumar).

15-18 decembrie – Asociaţia de la 4 cu sprijinul ASOP va derula în această perioadă o serie de manifestări cu caracter comemorativ cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la Revoluţie.

Spaţiul destinat acestora va fi delimitat prin montarea temporară a unor pânze (cortine) care să încadreze dar şi să semnalizeze desfăşurarea evenimentelor, instalaţie susţinută şi de imprimarea unor semne grafice (lavabile) la nivelul pavajului pe un traseu ce uneşte spaţiile în care au avut loc evenimentele din 1989.

Mai multe informatii pe 20deanidelibertate.primariatm.ro

timisoara-primul-oras-liber

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.