Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Yuppi Ride 2017 – Pedalam 1800 km si urcam varful Mont Blanc pentru copiii cu diabet, artrita juvenila si boli oncologice din Tabara Yuppi

0

Asociatia Clubul Sporturilor Montane Rupicapra organizeaza evenimentul Yuppi Ride in perioada 18 august – 7 septembrie.

In cadrul proiectului, Alpar Katona si Zoltan Szenasi vor pedala 1800 km si vor urca varful Mont Blanc. Actiunea are ca scop strangerea de fonduri pentru asigurarea costurilor de tabara pentru copiii cu diabet, artrită juvenila si boli oncologice din Tabara Yuppi.

y

Vor porni din tabara de la Saulia, acolo unde se desfasoara taberele Yuppi, catre Chamonix, pe biciclete. Vor parcurge aceasta distanta in 2 saptamani, in total 1800 de km traversand 5 tari. Ajunsi in Chamonix, in urmatoarele 7 zile, vor escalada varful Mont Blanc de 4809 m altitudine. Vor fi 21 de zile de efort si aventura ancorate in ideea de minimalism si simplitate.

“Dorim ca si anul acesta sa ne alaturam efortului comunitatii de a sprijini acesti copii, de a le asigura accesul la o experienta care le va schimba modul de percepere a bolii cu care se confrunta. Intr-un cuvant, le va schimba viata. Anul trecut, in cadrul proiectului Yuppi Run pe care l-am realizat, am vazut cat de mult poate insemna pentru ei o astfel de actiune de strangere de fonduri, de aceea ne dorim sa putem continua acest gen de proiect, devenit o traditie pentru asociatia noastra.” – declara Alpar Katona

Sponsori si parteneri ai evenimentului: Autoworld, Vertiv, Garmin, Arovit, iQuest, Yonder, Bellotto, PureMotion, BikeRoll, Halcyon Mobile, fun-run.ro si Flower Shop Solutions.

Detalii: https://www.rupicaprasocial.org/yuppiride

http://yuppicamp.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=4110

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.