Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

UNFOLD, program de growth mindset dacă credem că putem evolua continuu sau ne ascundem în spatele lui „Așa sunt eu!”

0

UNFOLD este program de growth mindset, căci la baza tuturor deciziilor noastre stă modul în care privim lucrurile, dacă le privim cu o orientare către soluție, către oportunitate sau evităm provocările, dacă vedem potențialul de creștere, dacă suntem inspirați de succesul celor din jur sau ne simțim amenințați, dacă credem că putem evolua continuu sau ne ascundem în spatele lui „Așa sunt eu!”.

Sursa și mai multe informații aici.

Pornind de aici, construind pe experiența noastră în dezvoltarea de experiențe de învățare pentru copii, adulți, profesori și antreprenori, adăugând structura din organizarea și implementarea de programe complexe la nivel internațional, alături de pasiunea către învățare și dezvoltare continuă, am creat acest program cu o durată de o lună, care oferă contextul, instrumentele și susținerea necesară pentru adoptarea unui mindset de creștere.

 Programul include:

 • 4 webinarii săptămânale de 2h
  • webinar 1 Vom explora credințele limitative, cum s-au format și cum le putem depăși pentru a trăi viața la potențial maxim.
  • webinar  2 Vom explora valorile și dorințele noastre, vom ieși din zona de confort în căutarea de ce-ului zilnic pentru a trăi o viață cu scop.
  • webinar 3 Vom descoperi o lume de posibilități și vom muta focusul de pe frică pe un mindset orientat către acțiune, pentru a trăi viața cu intenție.
  • webinar  4 Ne vom elibera de condiționările cu care am crescut și vom integra un mindset de creștere ( growth mindset), îi vom inspira pe alții și vom construi o viață de contribuție.
 • 1 sesiune privată de lifestyle coaching
 • 4 spații de împărtășire săptămânale de 2h
 • cel puțin 4 instrumente practice aplicate în timpul webinariilor
 • cel puțin 4 instrumente practice de aplicat acasă
 • 1 grup de oameni pasionați de creștere și evoluție de oriunde din lume
 • 1 angajament
 • 1 lună de lucru și o lume de posibilități

Detalii și o invitație

Programul va avea loc online, în limba engleză, va avea o durată de 4 săptămâni și va include: 4 webinarii, 4 sesiuni de peer to peer learning, o sesiune de coaching, 8 instrumente și o lume de posibilități. Toate detaliile despre program pot fi gasite pe www.journeytounfold.com

Sursa și mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.