Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tech against Coronavirus. Listă de instrumente digitale utile pentru munca „la distanță”

0

Listă de instrumente digitale utile pentru munca „la distanță”.

Citește lista aici, alege instrumentele potrivite pentru tine și dacă dorești adaugă un alt instrument digital în această colecție: techagainstcoronavirus.com

It is very likely that 1/5 of us will have to work for home in the very near future due to the coronavirus outbreak. So here’s a list of products you can use to maintain collaboration and work remotely with your team. As a distributed team ourselves, we’ve used many of these over the past 5 years. Please contribute with any software solution you’ve heard of or used yourself that might benefit others.
Let’s do this together.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.