Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Studii de master și internship plătit în SUA pentru absolvenții de informatică și contabilitate din România

0

Absolvenții cu licență în domeniile informaticii și contabilității, care cunosc foarte bine limba engleză, au șansa de a-și completa studiile în Statele Unite ale Americii, în cadrul unui program de master dezvoltat de Universitatea de Management MUM (Maharishi University of Management), din Fairfield, Iowa.

Potrivit reprezentanților universității americane, după terminarea anului academic, care durează opt luni, studenților români li se va oferi șansa unui internship plătit, în domeniul în care au studiat.

jim bagnola exective coach
“Internship-ul va avea o durată de 18 până la 24 de luni, timp în care studenții la informatică vor putea câștiga între 65.000 și 75.000 de dolari pe an, iar cei de la contabilitate între 55.000 și 65.000 de dolari anual”, precizează Jim Bagnola, unul dintre profesorii de top ai universității.

Mai mult, adaugă reprezentantul universității, cea mai mare parte a costurilor de studii vor fi acoperite din internship-ul plătit. “În afara unei taxe inițiale de studii, restul sumei le va fi împrumutat studenților de către Universitate”, explică Jim Bagnola.

Pentru absolvenții de informatică, Universitatea americană cere o experiență de minimum șase luni în programare C++ sau JAVA.

Universitatea Maharishi din SUA este celebră în lume pentru că, aici, studenți din peste 85 de țări din toată lumea practică zilnic meditația transcendentală, urmează o dietă bio și echilibrată și un program științific unic de management al stresului.

Cei interesați pot obține mai multe detalii și informații despre condițiile de înscriere la adresa de e-mail leadership@earthlink.net. Înscrierile au loc trimestial.

Maharishi University of Management abordează, de peste 40 de ani, procesul de învățare dintr-o perspectivă unică, educație bazată pe conștiință (Consciousness-Based), un element care lipsește în celelalte programe de educație.

Toți studenții și profesorii de la Maharishi University of Management practică Meditația Transcendentală. Această tehnică simplă oferă beneficii remarcabile pentru educație – funcții cerebrale integrate, creativitate și inteligență crescute, mai puțin stress, abilități de învățate sporite, performanță academică crescută, o mai bună abilitate de a te concentra, sănătate și multe altele.

Acreditată de Higher Learning Commission, Maharishi University of Management oferă atât studii de licență cât și de master sau doctorat într-o varietate de domenii tradiționale precum Business, Media și Comunicare, Arte, Literatură, Educație, IT.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.