Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Romanian International University Fair 2010 / Bucuresti / Timisoara / Iasi

0

Peste 90 de universitati internationale vin la RIUF (ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR) si RIMME (ROMANIAN INTERNATIONAL MASTER & MBA EXHIBITION) 2010.

 

Cea de-a sasea editie a RIUF va avea loc in Bucuresti pe 13 si 14 Martie la Sala Palatului, in Timisoara pe 16 Martie la Hotel Timisoara, in Iasi pe 18 Martie la Hotel Unirea. Cea de-a doua editie a RIMME va avea loc pe 11 martie in Bucuresti la Hotel Intercontinental.

RIUF este dedicat elevilor de liceu si studentilor interesati de accesul sau transferul la programe de studii universitare, iar RIMME ofera tinerilor profesionisti si studentilor in ani terminali oportunitatea de a analiza si compara programe de master, MBA si doctorat.

Printre cele mai renumite institutii educationale ce vor fi prezente la RIUF si RIMME in 2010 se numara: Stanford University, Oxford University, Yale University si Pepperdine University din SUA; London Metropolitan University, University of Essex si University of Kent din Marea Britanie; INSEAD, Reims Management School si Universite d’Orleans din Franta; Maastricht School of Management, Tilburg University si University of Groningen din Olanda; Diplomatische Akademie Wien si Webster University din Austria; Consortiul Baden – Wurttemberg si Jacobs University Bremen din Germania; Ecole Hoteliere de Lausanne si „Cesar Ritz“ Colleges Switzerland din Elvetia; Politecnico di Milano si Istituto Europeo di Design din Italia. Consulta lista completa a expozantilor aici

Vizitatorii celor doua site-uri ale evenimentelor, www.riuf.ro, respectiv www.rimme.educativa.ro sunt invitati la concurs. Acestia pot castiga week-end-uri de doua persoane la pensiunea Dor de Bucovina si coaching-uri de cariera cu Eduard Ezeanu. Detaliile despre concurs sunt disponibile aici si aici.

In plus, la RIUF si RIMME 2010, tinerii romani interesati de studiul in strainatate pot participa la SPOT ADMISSIONS, respectiv la 1-TO-1 Interviews – o serie de interviuri in urma carora pot afla pe loc daca sunt admisi la o serie de universitati din Marea Britanie, Olanda, Danemarca sau Grecia.

Anul acesta, la Romanian International University Fair – RIUF si Romanian International Master & MBA Exhibition – RIMME, vizitatorii vor descoperi si o gama larga de activitati: seminarii, prezentari, workshop-uri, sesiuni informative si sesiuni de prezentare a universitatilor. Mai multe detalii si inscrieri aici.

Despre autor

avatar

EDUCATIVA este un grup de întreprinderi sociale (organizații non-guvernamentale și companii) ce oferă tinerilor români oportunități de dezvoltare personală și profesională printr-o gamă largă de proiecte și servicii educaționale. Principalele proiecte marca EDUCATIVA sunt: RIUF – Romanian International University Fair, cel mai mare târg de universităţi din România; EDMUNDO – serviciul gratuit de consiliere pentru studii în străinătate; UNIVERSALIO – serviciu de consiliere pentru orice universitate din lume în limba engleză, franceză și germană; REVIRO– oferă oportunități de carieră interesante și atractive tinerilor români cu experiență academică și/sau profesională în străinătate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.