Romania, destinatie turistica muzicala / Festivalul „George Enescu” 2011

0

Veşti bune pentru imaginea României! Festivalul „George Enescu” 2011 a fost inclus într-o selecţie anuală a celor mai prestigioase destinaţii turistice tematice – culturale, muzicale şi artistice -, realizată de revista economică austriacă Gewinn, notează Mediafax.

România este pe locul 16 ca destinaţie, recomandată pentru Festivalul „George Enescu” 2011. Articolul ce recomandă România ca destinaţie turistică are titlul: „Holender dirijează Bucureştiul”.

În primul număr din 2011 al revistei lunare austriece apare publicată această selecţie care are ca tematică cele mai importante evenimente culturale, muzicale şi artistice din acest anunţă Adevarul.ro

Festivalul beneficiază şi de o campanie internaţională de promovare care a început la 1 noiembrie 2010 pe CNN şi va continua pe Euronews, Eurosport, Mezzo, Radio France Internationale (RFI) şi Deutsche Welle.

Organizatorii Festivalului şi Concursului Internaţional „George Enescu” organizeză şi o conferinţă de presă ce va avea loc MIERCURI, 26 ianuarie 2011, orele 14.00 în Aula Palatului Cantacuzino – Casa „George Enescu” (Bucureşti, Calea Victoriei nr. 141)

Festivalul Internaţional “George Enescu” – Un Brand Cultural de Ţară

Organizatorii Festivalului şi Concursului Internaţional “ George Enescu” au plăcerea să vă invite la conferinţa de presă care va deschide seria manifestărilor organizate pentru a -XX-a ediţie, jubiliară , a acestei manifestări culturale de prestigiu. „Festivalul George Enescu” , recunoscut şi apreciat atât în ţară, cât şi în străinătate, are toate şansele să devină un adevărat UN BRAND CULTURAL DE ŢARĂ, reprezentativ pentru România.

“Muzica poate reda mândria unei naţiuni” , scrie prestigiosul cotidian britanic “the Telegraph” despre această manifestare, adăugând că “Festivalul de la Bucureşti arată cum muzica clasică poate depăşi barierele de limbă şi istorie”.

Programul festivalului online

Site-ul pentru ediţia din 2011 a Festivalului Enescu a fost lansat şi cuprinde informaţii legate de orchestrele şi artiştii invitaţi, program şi preţul biletelor. Cea de-a 20-a ediţie a Festivalului şi Concursului Internaţional „George Enescu” va avea loc între 1 şi 25 septembrie 2011.

festivalenescu.ro

PS: Mulţumim Oana Petria pentru informaţie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 50 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.