Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

România, cartea, târgul şi Londra

0
Lumebuna.ro aduce veşti bune despre cartea românească tocmai de la Londra! De fapt, am aflat prin intermediul oamenilor buni despre această participare românească la târgul de carte. Sunt câteva edituri mari acolo. Institutul Cultural Român se face din nou „vinovat” de astfel de acte de nesăbuinţă! 🙂 Cultură românească (scrisă) la stand! Spor la târguieli!

„Romania este prezenta la London Book Fair – Targul international de carte de la Londra, desfasurat in perioada 20 – 22 aprilie 2009.

La cea de-a doua participare cu un stand national la Targul international de carte de la Londra, una dintre cele mai importante manifestari de profil din lume, Institutul Cultural Roman isi propune sa ofere o imagine cat mai cuprinzatoare a pietei de carte din Romania, se precizeaza intr-un comunicat de presa al organizatorilor.
In urma consultarii principalelor asociatii de editori din Romania, 32 dintre cele mai prestigioase edituri romanesti au fost invitate sa expuna intr-un stand de 108 mp, conceput astfel incat sa ofere fiecareia dintre ele o vizibilitate maxima.
De asemenea, la stand vor fi puse la dispozitia reprezentantilor editurilor romanesti spatii pentru intalnirile cu potentialii parteneri sau colaboratori straini. Vor fi reprezentate editurile All, Art, Brumar, Cartea Romaneasca, Editura Casa Radio, Corint, Corint Junior, Curtea Veche, Hasefer, House of Guides, Humanitas, Humanitas Fiction, Humanitas Multimedia, Idea, Ideea Europeana, Igloo Media, Junimea, Leda, Minerva, Nemira, Niculescu, Orizonturi, Polirom, RAO, Taj Books & Media, Trei, Tritonic, Vellant, Vivaldi, Vox, Vremea si Editura Institutului Cultural Roman.”
Informaţii complete despre eveniment pe http://romani.co.uk/ Comunitatea Românilor din UK.
PS: Poate aşa o să vadă tot poporul că există şi pe la noi cărţi.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.