Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Programul de donații Office 365 pentru organizațiile non-profit este disponibil în România

0
Office 365 pentru organizațiile non-profit este o investiție nouă a Microsoft în comunitatea globală de organizații neguvernamentale ce simplifică utilizarea tehnologiilor digitale pentru accelerarea schimbărilor sociale
Microsoft România anunță disponibilitatea Office 365 pentru organizațiile non-profit, în cadrul programului de donații software pentru organizațiile neguvernamentale eligibile.

new-microsoft-logo-square-large

Todi Pruteanu, Business Strategy Manager, Microsoft România: „Oferim prin acest program organizațiilor non-profit acces la cele mai bune instrumente de colaborare și de productivitate create de Microsoft. Organizațiile non-profit operează în același mod ca orice altă organizație sau business și, cu toate acestea, multe duc lipsa resurselor pentru a implementa cele mai noi tehnologii. Prin programul de donații Office 365, organizațiile neguvernamentale își vor putea concentra atenția și resursele pe propria misiune, fie că sunt implicați în crearea de oportunități pentru tineri sau în inițiative de mediu și sustenabilitate.”

Parteneri

Într-un studiu realizat de TechSoup Global, partenerul Microsoft în cadrul programului de donații software, organizațiile non-profit declară că primele patru avantaje ale integrării soluțiilor de cloud în activitatea lor sunt: simplificarea administrării sistemului IT (79%), eficientizarea costurilor (62%), îmbunătățirea colaborării (61%) și securitatea datelor (54%). Considerând provocările tot mai mari pe care le întâmpină organizațiile non-profit din România și din toată lumea, accesul la tehnologii digitale precum Office 365 aduce mai multe oportunități ca oricând pentru impactul organizațiilor și accelerarea programelor de schimbare socială.

Lucrând cu TechSoup România în perioada 2009-2013, Microsoft a donat deja software în valoare de peste 1,5 milioane de dolari unei comunități de 800 organizații non-guvernamentale din România, dintr-un catalog de peste 100 de produse și servicii Microsoft, disponibil pe www.techsoup.ro

Radu Moțoc, Director Executiv, TechSoup România: „Împărtășim împreună cu Microsoft credința că tehnologia corespunzătoare la momentul potrivit poate ajuta organizațiile neguvernamentale să facă și mai mult bine, ajutându-le să fie mai organizate, să utilizeze resursele pe care le au la dispoziție mai eficient. Tehnologiile cloud sunt pasul următor important în această direcție și ne bucurăm că și ONG-urile din România au acces la Office 365.”

Acces la Office 365

Organizațiile non-profit interesate să implementeze Microsoft Office 365 pot verifica dacă sunt eligibile și pot solicita donații pe această pagină. Pentru un proces rapid de stabilire a eligibilității pentru Office 365, organizațiile din România se pot înregistra în comunitatea TechSoup România pe www.techsoup.ro și să confirme eligibilitatea pentru donații Microsoft.

Informații despre migrarea către Office 365 și resurse utile sunt disponibile pe http://fasttrack.office.com.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.