Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mihai Toader Pasti, în vârstă de 25 de ani, a fost desemnat printre cei mai puternici tineri lideri din lume. Conduce un proiect privitor la efectele celei de-a IV-a revoluţii industriale

0

Inginerul român Mihai Toader Pasti, în vârstă de 25 de ani, a fost ales la sfârşitul săptămânii trecute în poziţia de co-preşedinte al Eisenhower Fellowship (EF) Youth Leaders, o organizaţie care funcţionează la nivel mondial. A fost înfiinţată în anul 1953 în cinstea celui de-al 34-lea preşedinte al SUA, Dwight Eisenhower.

Citeste mai mult: adev.ro/oxjbfa

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.