Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Helpdesk pentru antreprenori sociali și lideri de ONG

0

Synerb: Știm că antreprenorii sociali și liderii ONG din toată lumea, în lumina evenimentelor declanșate de răspândirea COVID-19, trec prin momente de grea încercare, alături de clienții, angajații, beneficiarii, furnizorii și partenerii lor.

Ne dăm seama că este dificil să creionezi strategii pe termen lung atunci când orizontul de predictibilitate are o durată de cel mult 1 săptămână. Zilele trecute am avut ocazia să discutăm cu managerii unor întreprinderi sociale despre continuitate, digitalizare, reziliență și supraviețuire. Am aflat de antreprenori care planifică, în pofida crizei, să-și lanseze afacerile sociale.

Pentru toți cei care au nevoie în acest moment de ajutor, Synerb pune la dispoziția antreprenorilor sociali un serviciu gratuit de helpdesk, disponibil permanent pe perioada pandemiei.

Pentru programări, puteți accesa direct site-ul nostru.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.