Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul Culturii Române, Cracovia

0
Veşti bune de la lumebuna.ro din nou! Cultură pe stradă. Nu orice fel de cultură, ci cultură românească. Şi nu orice fel de stradă, ci străzile din Cracovia. Mai multe detalii pe site-ul oamenilor buni http://www.lumebuna.ro/ sau în comunicatele de presă ale Institutului Cultural Român!
„In perioada 23-30 aprilie, la Cracovia are loc FESTIVALUL CULTURII ROMANE, eveniment de amploare organizat de Insitutul Cultural Roman din Varsovia. Festivalul urmareste ,,aducerea in fata”, promovarea culturii romane si a ,,romanismului” in manifestarile sale artistice, cu ceea ce are el frumos si ireductibil de spus celorlalti, in contextul culturii europene si nu numai.
Fiind o institutie care a promovat intotdeauna, prin actele sale artistice, ceea ce ,,romanul” are specific si cu adevarat valoros, Teatrul Masca va participa la aceasta suita de evenimente cu doua spectacole de strada, pentru ca ,,intr-un oraş care nu duce lipsă de scene prestigioase, cea mai bună scenă rămâne strada. E una din legile nescrise ale oraşelor de-o frumuseţe care îţi taie respiraţia, pentru că nimic nu poate rivaliza cu pieţele animate, cu străzile pitoreşti, cu eleganţa vechilor clădiri.” (Comunicatul de presa al ICR Varsovia). „

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.