Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Facebook, Google, IBM, Ericsson, Microsoft și Oracle deschid conferințele Internet and Mobile World 2012

0

R/GA, Sapient, Dentsu, Facebook, Google, IBM, Ericsson, Microsoft, Omnilogic și Oracle deschid conferințele Internet and Mobile World 2012

30 de speakeri internaționali, membri ai celor mai importante companii și agenții de digital mondiale, vin la București pentru evenimentul toamnei

Internet and Mobile World 2012, cea mai mare expo-conferință pentru soluții de business digital & mobile din România, va găzdui între 19-21 septembrie cei mai valoroși profesioniști internaționali din domeniul online și mobile, aflați în premieră în România. Peste 70 de speakeri locali și internaționali vor prezenta soluții concrete, cu aplicabilitate imediată, studii de caz și tendințele următorilor ani pe teme de digital marketing, mobile, social media, e-commerce, software as a service, cloud, web design și development.

Structurat pe două mari zone: expoziție și conferință, Internet and Mobile World 2012 pune la dispoziția profesioniștilor din IT, marketing și online șansa de a dezbate noile direcții de performanță în business, alături de cei mai buni specialiști în domeniul digital și mobile, în sesiuni extraordinare de conferință.

Specialiștii Facebook vor susține în prima zi a evenimentului un seminar cu ușile închise, dedicat exclusiv profesioniștilor din top management. Seminarul Weronikai Sobolak, Client Partner – Global Marketing Facebook, are ca scop stabilirea celor mai bune metode prin care un brand poate crea o conexiune puternică cu consumatorii săi și prezentarea felului în care modele tradiționale de marketing se pot actualiza pentru a beneficia de noile oportunităti ale momentului. Cea de-a doua zi va fi dedicată unui seminar aplicat, deschis oricărui vizitator al evenimentului, cu insight-uri concrete și soluții pe care Facebook le oferă pentru a ajuta business-urile să crească.

Google se alătură evenimentului prin intermediul unui keynote, susținut de Doina Costache, Mobile Advertising Guru. In contextul in care internetul e din ce în ce mai accesat de pe smartphone-uri,  informațiile din cadrul prezentării le vor fi de folos profesioniștilor care vor să construiască strategii de business inovatoare cu ajutorul canalului de mobile.

James Temple, Vice President R/GA, Londra, agenția premiată cu Titanium Grand Prix și Cyber Grand Prixla Cannes Lions, prezintă în conferință dedicată noua arhitectură a relației pe care brandurile o dezvoltă alături de consumatorii lor din perspectiva ecosistemelor digitale, a serviciilor și a experiențelor interconectate.

Idei inovatoare propun și Yasmin Coelestine Nestlen & Chad Cribbins, Asociate Creative Directors la Sapient – cea mai mare companie de servicii de marketing și tehnologie la nivel global, Angeli Beltran, Managing Director, Dentsu – cea mai importantă agenție din Asia, Dick Buschman, Founder Achtung – una dintre cele mai premiate agenții din Olanda. Sesiunile punctează schimbările pe care emergența tehnologiei le-a generat în relația brandurilor cu clienții lor și felul în care acestea pot fi transformate în beneficii.

Getty Images, cea mai importantă bancă de imagini la nivel global, completează prin reprezentantul său Gillesz Schippers, Marketing Director North Europe, cu o sesiune care aduce în atenție oportunitățile oferite de crowdsourcing și modificările produse prin democratizarea conținutului.

IBM, Ericsson, Microsoft, Omnilogic, Oracle, VMWare, Cisco, Zitec, Distinct, 10gen, Serverdensity, UberVu,  Padicode, SEO monitor, Lyris, Gloople sunt doar o parte din companiile ale căror reprezentanți vor interacționa cu profesioniștii IT, developeri și freelanceri, entuziaști online în sesiuni axate pe exemple și soluții concrete de creștere a profitabilității și optimizare a modelelor de business, campanii strălucite, multipremiate internațional și solutii tehnice de viitor. Toate acestea pot inspira noi direcții de performanță, de împrospatare a business-ului tradițional sau de generare a unor noi proiecte în domeniul tehnologiilor online.

Pentru experții din audiență interesați exclusiv de informațiile dedicate industriei din care fac parte, Industry FOCUS reprezintă zece sesiuni gândite ca o colecție de studii de caz cu implementări de soluții digitale în domenii precum Banking & Financial Services, FMCG, Healthcare, Retail, Banking & Financial Services, FMCG, Healthcare, Retail, Auto, Utilities, Transport & Infrastructure, Government & Administration, Leisure & Entertainment, IT & Telecom.

Accesul la eveniment se face pe bază de preînregistrare, iar biletele pot fi procurate online până pe 21 septembrie, accesând www.imworld.ro/register.

Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor principali Romtelecom si COSMOTE;  IBM și Ericsson – Gold Partners, Samsung – Networking Partner, SEO monitor – Online Partner, 360 Revolution, Distinct – Technical Partner.

Sponsorii evenimentului sunt MEC Global, Omnilogic, Zitec, Outbox, HTTPOOL, White Image, Mind Treat Studios, Microsoft, Padicode, Transart, Simplus, Syscom Digital, Carnation Group, Entersoft, Oracle, VMWare, Softelligence și Pras Consulting.

Un eveniment dedicat industriei de internet și mobility, Internet and Mobile World 2012 este susținut și de partenerii săi instituționali: IAB, ANIS, ISOC și Eurocloud.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Ziarul Financiar, Business Magazin, Mediafax, Radio Guerilla, AdHugger, Agora, Arena IT, BBC Science Focus, B2B Advertising, Business24.ro, CHIP, Cariere, Comunicatedepresa.ro, ComputerWorld.ro, Comunicatii Mobile, Connect, Digital Trends, Elevate, Fokus Digital Services, HIT.ro, IQads, IT Trends, Money Channel, Money.ro, Money Magazine, MarketingPortal.ro, Mobile-news.ro, Market Watch, Manager.ro, News Outdoor, Playtech.ro, PC World, Rentrop&Straton, Startups.ro, Trafic.ro, Transfer.ro, Zona IT, Ziare.com, The Industry, Ulise.ro.

Pentru acreditare de presă, accesați: www.imworld.ro/press/register-for-a-press-pass

Pentru mai multe detalii și actualizare constantăa agendei IMWorld, puteți accesa www.imworld.ro.

 

Despre Internet and Mobile World 2012

Internet and Mobile World 2012 este cea mai mare expo-conferință pentru soluții de business digital&mobile din România. Evenimentul aduce la un loc cei mai importanți furnizori de soluții digitale și mobile și companiile care vor să acceseze sau să-și dezvolte competențele în mediul online sau mobile. Internet and Mobile World 2012 își propune să contribuie la dezvoltarea industriei digitale si de IT din regiune, prin poziționarea României ca hub-ul tehnologic principal al zonei central-est europene. 

Internet and Mobile World 2012 are loc în complexul expozițional Romexpo, între 19-21 septembrie 2012 și numără, de-a lungul celor 3 zile de eveniment, 2700 de vizitatori business, 300 de dezvoltatori web si de aplicații mobile, 75 de expozanți si 70 de speakeri locali și internationali.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.