Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

BURSA GABRIELA TUDOR 2013 în management cultural

0

BURSA GABRIELA TUDOR 2013

www.gabrielatudor.ro

Bursele „Gabriela Tudor” lansate de Fundația Gabriela Tudor în 2009 îşi propun să păstreze vie memoria unuia dintre puţinii manageri culturali vizionari pe care i-a avut România. Gabriela Tudor a fost o persoană de excepție care, prin iniţiativele şi proiectele realizate, ca şi prin sprijinul direct acordat artiştilor şi organizaţiilor culturale, a avut un rol esential in dezvoltarea scenei artistice romanesti. In perioada 2009 – 2012, bursa a fost realizată in parteneriat cu Fundatia Ratiu din Marea Britanie, body>data>space, ArtsLink cu sprijinul financiar al Trust for Mutual Understanding si a constat intr-un stagiu de dezvoltare profesionala de 4-6 saptamani la Londra, Bucuresti si Los Angeles de care au beneficiat Corina Bucea (manager www.fabricadepensule.ro), Raluca Pop (manager www.m3culture.ro), Mihaela Ion precum si Irina Cios (curatoare, rezidenta in Los Angeles) si Ben Pryor (curator si manager american, rezidenta in Romania).

La patru ani de la disparitia Gabrielei, Fundația care îi poartă numele anunta continuarea programului si lansarea bursei 2013 în management cultural intr-un nou format, menit sa sprijine formarea profesionala si mobilitatea managerilor culturali la inceput de drum, precum si a proiectele lor culturale.

Gabriela Tudor (1957-2009)Bursa Gabriela Tudor 2013 in valoare de 3.000 €, este o inițiativă United Experts/Fundaţia Gabriela Tudor realizata cu sprijinul financiar oferit de Maria Rus Bojan, Fundatia Project Stichting din Amsterdam si Programul Cultural Elvetian in Romania.

Informatii detaliate despre bursa si calendarul de depunere a dosarelor de candidatura vor fi disponibile incepand cu data de 17 ianuarie la adresa bursa@gabrielatudor.ro. Data limita de depunere a dosarelor de candidatura va fi 30 martie 2013 iar selectia va fi realizata de o comisie internationala la inceputul lunii aprilie.

Lansarea bursei Gabriela Tudor 2013 se va face in data de 16 ianuarie, ora 19.00 la ZonaD – spatiul administrat de Fundatia Gabriela Tudor din str. Iulia Hasdeu nr 3 – printr-un eveniment special la care vor participa Cosmin Manolescu, Corina Bucea, Raluca Pop si Mihaela Ion. La finalul intalnirii va fi prezentat filmul „Phoenix’05”, produs de Gabriela Tudor la finalizarea primului proiect de cooperare regionala pe care l-a initiat in Romania si care si-a propus dezvoltarea  institutiilor culturale in mediul rural din Romania. Filmul documentar “Phoenix’05” a fost realizat de Fundatia Arte Vizuale din Bucuresti, in regia lui Titus Muntean.

Cu ocazia evenimentului de lansare, Fundata va demara o campanie de strangere de fonduri care are ca obiectiv strangerea sumei de 3000 €, pentru continuarea bursei in 2014. Persoanele si firmele interesate sa sprijine organizarea in continuare a bursei Gabriela Tudor o pot face printr-o donatie in conturile speciale deschise de catre Fundatia Gabriela Tudor la Raiffaisen Bank, Agentia Piata Amzei dupa cum urmeaza:

Cont IBAN lei: RO72 RZBR 0000 0600 0848 5433

Cont IBAN euro: RO97 RZBR 0000 0600 1381 2223

sau printr-o donatie in numerar cu ocazia evenimentului de lansare a bursei din 2013.

www.gabrielatudor.ro
www.e-motional.eu
http://zonadstudio.wordpress.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.