Solidarity in Crisis

0

Suntem mândri să vă prezentăm proiectul nostru „Solidarity in Crisis”, dedicat restabilirii armoniei între indivizi și mediul lor. Misiunea noastră profundă este de a integra migranții, în special ucraineni, în comunitatea europeană, promovând valorile democratice, incluziunea și oportunitățile egale pentru toți.

Acest proiect promovează valorile democratice europene, solidaritatea și incluziunea, precum si sprijinirea migranților să se integreze în societatea europeană, contribuind la o Europă unită. Mai mult decât atât proiectul:

  • Îmbunătățește competențele ONG-urilor în sprijinirea inițiativelor antreprenoriale ale persoanelor cu mai puține oportunități. Facem asta pentru a crea un mediu propice pentru dezvoltarea afacerilor și pentru a oferi oamenilor noi perspective de viață.
  • Sporește capacitatea ONG-urilor de a ajuta persoanele cu mai puține oportunități să-și dezvolte inițiativa și spiritul antreprenorial. Susținem organizațiile neguvernamentale în eforturile lor de a oferi sprijin și îndrumare celor care au nevoie.
  • Oferă oportunități pentru ONG-uri de a susține solidaritatea europeană transfrontalieră, valorile democratice și implicarea activă a comunităților în viața lor comunitară și procesele democratice europene. Lucrăm împreună pentru a consolida legăturile dintre comunități și pentru a promova valorile care ne definesc.

 Cum ne puteți susține?

 Descărcați și utilizați Metodologia dezvoltata in timpul proiectului nostru pentru a vă ajuta în eforturile de integrare a refugiaților și migranților. Împărtășiți această resursă valoroasă cu cei din jurul vostru pentru a contribui la integrarea migrantilor în Europa.

 Implicați ONGurile și comunitatea locală în proiectele de integrare. Colaborarea este cheia succesului nostru. Prin implicarea comunității, putem construi o Europă solidară și incluzivă.

Susțineți valorile democratice europene și solidaritatea. Împărtășiți mesajul nostru și ajutați-ne să creăm o Europă  unită și puternică pentru toți.

Împreună, putem face o schimbare pozitivă în viețile celor care au nevoie de sprijin și integrare. 

Puteți consulta metodologia aici: https://drive.google.com/…/1UT4YJ5ucBSbXtD3Vd…/view

Puteți accesa pagina proiectului aici: https://solidarity-in-crisis.eu/

Proiect dezvoltat in partneriat cu organizatii din Portugalia (ASSOCIAÇÃO MY MADEIRA ISLAND), Polonia (FUNDACJA ROZWOJU SPOLECZENSTWA PRZEDSIEBIORCZEGO), Ungaria (Innovaform Nonprofit Kft.) si Bulgaria (Foundation „Centre for European Initiatives”)

Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană!

Finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Agenției Executive Europene pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici EACEA nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.