Ai #inimițiativă? Haide la Seminarul de Tineret #DialogInclusiv (28 iunie – 6 iulie)

0

Go Free – Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile în parteneriat cu GAL Someș-Nadăș organizează în perioada 28 iunie-6 iulie 2022, în loc. Săvădisla, jud. Cluj, primul Seminar de tineret din proiectul “Dialog Inclusiv – Conectăm politicile de tineret la tinerii cu oportunități reduse”, finanțat prin programul Erasmus Plus al Uniunii Europene.

Aplică și tu cel târziu până la data de 22 iunie ora 20:00 dacă:

  • ai vârsta cuprinsă între 14 și 30 de ani
  • locuiești sau studiezi oriunde în județul Cluj, în mediul urban sau rural,
  • vrei să îți dezvolți competențele de participare și implicare în comunitate,
  • crezi că tinerii ar trebui să aibă un cuvânt de spus în deciziile publice,
  • vrei să cunoști alți tineri și să interacționezi cu factori de decizie din județul Cluj
  • vrei să înveți mai multe despre implicarea tinerilor în dezvoltarea politicilor de tineret inclusive,
  • crezi că în județul Cluj nu există suficiente oportunități de implicare adresate tinerilor cu oportunități reduse și vrei să schimbi lucrul acesta,
  • îți dorești să participi într-o experiență de învățare în contextul programului Erasmus+ și să primești un Certificat Youthpass, recunoscut la nivel internațional.

Înscrierea la seminar se face completând formularul de înscriere, până la data de 22 IUNIE, ora 22:00.

Seminarul Județean de Tineret se va axa pe 4 domenii strategice: Educație, Ocupație/Dezvoltare profesională, Cultură și artă, Participarea tuturor tinerilor. Programul evenimentului, dar și o descriere a proiectului, sunt disponibile în Infopackul de mai jos.

Activitățile împuternicesc tinerii să se implice în comunitate ca parte activă, creând contexte de învățare în care vocea tinerilor să fie auzită și ideilor lor să fie valorificate. Tinerii vor învăța să acționeze împreună și să devină vizibili, vor dobândi capacitatea de a participa în mod activ și solidar la viața comunității și de a-și canaliza energia în mod constructiv pentru a produce schimbări atât la nivel personal, cât și la nivelul grupurilor/ comunităților din care fac parte.

Activitățile vor avea loc la Pensiunea Tamas Bistro, în Săvădisla, la 15 km distanță de Cluj-Napoca. Cazarea în camere de 3 persoane, 3 mese pe zi, pauzele de cafea și costurile privind sesiunile de formare sunt acoperite de Asociația Go Free. Transportul participanților la eveniment reprezintă cofinanțare și va fi acoperit de fiecare participant în parte.

Mai multe detalii privind obiectivele și agenda evenimentului, precum și aspectele logistice, puteți găsi în INFOPACK-ul de aici sau pe Instagram @asociatiagofree.

Despre autor

avatar

Go Free este o redacție independentă de tineri, din Cluj-Napoca, care promovează jurnalismul cetățenesc ca metodă de implicare în comunitate. Revista Go Free este o publicație online în care sunt abordate subiecte precum activism civic, democrație participativă, multiculturalism, educație nonformală, drepturile omului, bună guvernare.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.