Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TEDxPiatraNeamt locul ideilor grozave, ce merită împărtășite!

0

Pe 30 Mai 2014, la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ va avea loc prima ediţie TEDxPiatraNeamt un eveniment sub licența TED, organizat independent de parteneri locali, care  se va desfășura sub tema „Reușim împreună”. Primul eveniment le va da ocazia participanţilor  să cunoască oameni valoroşi care le vor împărtăşi poveştile lor de succes, momentele de cumpănă, de ezitare şi greutăţile pe care aceştia le-au întâmpinat în drumul lor spre succes.

tedx piatra neamt

Sunt aşteptaţi aproximativ 200 de participanţi, iar printre speakeri se numără: Andy Szekely  (autor, speaker, antreprenor şi trainer pentru performanţă personală, comunicare,  persuasiune), Irina Petrea (cea mai cunoscută SuperNanny din România), Bogdan Pușcașu  (CityManager Piatra Neamţ), Anca Năstase (director executiv al Federaţiei VOLUM), Simona  Maierean (prima româncă care a zburat cu un avion supersonic), Claudia Suhov (Co Fondator  Kidster.ro), Alexandru Paziuc (președintele Asociație de Psihiatrie Socială din România), Ionuţ Ştefănescu (alpinist, instructor de arte marţiale şi profesor), Dragoş Cristian Fînaru (trainer).

Printre partenerii evenimentului se numără organizația CREED România, Autonom Rent-a-Car, Perla Invest și Central Plaza Hotel.

TEDxPiatraNeamt preia formatul TED și este organizat sub licență TED, o organizație non-profit  dedicată Ideilor ce Merită Împărtășite (“Ideas Worth Spreading”). A debutat în 1984 în SUA ca  o conferinţă ce reunea oameni din trei domenii diferite: Tehnologie, Entertainment şi Design. TED desfășoară conferințe live la care participă cei mai fascinanți lideri și gânditori ai lumii: Bill Clinton, Bill Gates, Paul Simon, Sir Richard Branson sau Bono.

Înregistrările discursurilor de la aceste conferințe sunt disponibile online (www.ted.com), fiind deja vizualizate de mai mult de un miliard de oameni intersați de dezvoltarea lor intelectuală.

Înscrierile se fac pe tedxpiatraneamt.ro/inscriere.

Vă așteptăm la prima ediție TEDxPiatraNeamt!

Programul TEDxPiatraNeamt din 30 Mai 2014, Teatrul Tineretului este:

17:30 – 18:00 Înregistrarea participanților

18:00 – 19:30 Sesiune I
Anca Năstase – De la o idee la o lege naționlă
Ionuț Ștefănescu – Succesul înseamnă să te întorci acasă
Irina Petrea – Drifting or diving. De la supraviețuiere la proiectul de viață.
Fînaru Dragoș-Cristian – Cum să te înconjori de oameni de calitate.
Maierean Simona – Viața cu viteza sunetului la 10.000 de metri
19:30 – 19:50 Coffee break

19:50 – 21:15 Sesiune II
Szekely Andy – Dezvoltarea ta personala – primul pas in viata.
Suhov Claudia – Antreprenori de la vârste fragede
Pușcașu Bogdan – Să dăm înapoi comunității
Ana Hogaș – Împreună în jurul lumii.
Paziuc Alexandru – Viața în cămașă de forță

21:15 – 21:45 Cocktail

Audience-TEDxMaastricht

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.