Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ness Technologies deschide un nou centru de dezvoltare software la Iasi

0

Ness Technologies, un furnizor global de solutii si servicii IT si solutii de dezvoltare de software end-to-end si commercial-grade, a anuntat astazi deschiderea unui nou centru de dezvoltare la Iasi, Romania, ca parte a diviziei globale de furnizare de servicii Ness SES (Ness Software Engineering Services).

sursa: aici.

Deschiderea Centrului de Dezvoltare de la Iasi (IDC) se incadreaza in strategia Ness de extindere a prezentei sale la nivel global, alaturandu-se centrelor de dezvoltare existente din India, America de Nord, Slovacia, Singapore si Israel.

 

Ness IDC ofera un spectru complet de servicii de software engineering aliniate nevoilor clientilor, care adauga valoare in toate etapele unui ciclu de dezvoltare de software, de la planificare la implementare si chiar dupa aceea. Centrul de dezvoltare de la Iasi – IDC – va activa ca o extensie a actualei echipe dedicata clientilor Ness, furnizand avantaje competitive acestora printr-o abordare transparenta a dezvoltarii de software, focalizata pe ciclul de viata al produsului, mai degraba decat pe abordarea traditionala bazata pe ideea de proiect, cu scopul de a crea valoare mai rapid, cuantificabil si sustinut.

Centrul de dezvoltare Ness de la Iași consolideaza prezenta companiei in Europa Centrala si de Est, o locatie dorita din punct de vedere strategic de catre clientii din Statele Unite ale Americii si Europa , in special. Cu resurse de calitate in domeniul profesionistilor IT, cu competente IT solide, cu abilitati extinse in ce priveste limbile straine si cu un mediu academic impresionant, Iasi este centrul economic, academic si cultural al nord-estului Romaniei. Orasul devine, cu timpul, un centru IT important in Europa de Est, beneficiind de o infrastructura avansata si o gama completa de servicii telecom, care sustin talentele locale.

Joe Lagioia, Presedintele Ness Software Engineering Services, a afirmat, “Locatia noastra din Iași ne va permite sa diversificam optiunile oferite clientilor nostri, care vor putea astfel sa aleaga cea mai buna combinatie a capabilitatilor unei echipe, a locatiei si a pretului, pe care sa o foloseasca pentru a beneficia de servicii de inalta calitate pentru cele mai importante proiecte ale lor de dezvoltare de software.”

“Odata cu deschiderea noului Centru de Dezvoltare de la Iași, Ness va putea sa ofere clientilor sai din Statele Unite ale Americii, Europa de Vest si Orientul Mijlociu avantajele unui fus orar apropiat si a unei similaritati culturale carateristice Europei de Est, si a unei forte de munca extrem de inzestrate, intr-un mediu de business stabil din punct de vedere economic,” a declarat Satyajit Bandyopadhyay, Chief Delivery Officer – Ness SES si Presedinte al Ness India.

 

Despre Ness Technologies

Ness Technologies este un furnizor global de servicii şi soluţii IT cu expertiza specializata in software product engineering, integrare de sisteme, dezvoltare de aplicatii, consultant si distributie de software. Ness ofera clientilor sai un portofoliu larg de solutii si servicii, folosind un model global unic de livrare care combina echipe locale, in regim offshore si near-shore. Echipa Ness care numara aproximativ 7000 de angajaţi ofera servicii clientilor din peste 20 ţări si are numeroase parteneriate cu furnizori de software si hardware din întreaga lume. Accesati www.ness.com pentru mai multe informatii.

Divizia de business Ness Software Engineering Services (SES), este un furnizor global de solutii de dezvoltare software de tip end-to-end si commercial-grade, care are partneriate strategice cu clientii de-a lungul intregului ciclu de dezvoltare de software, pentru a le oferi avantaje competitive prin imbunatirea timpului de introducere a unui produs, a calitatii si inovatiei. Pentru mai multe informatii despre Ness SES, vizitati blog.ness.com.

Citeste mai mult: Ness Technologies anunta deschiderea unui nou centru de dezvoltare software in Europa de Est

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.