Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Marketing Evening – Antreprenoriatul la IASI

0

Asociatia Studentilor din Domeniul Marketingului (asdMARK) organizeaza marti, 26 februarie 2012, incepand cu ora 19.00, cea de-a noua editie a evenimentului Marketing Evening. Evenimentul se va desfasura  la sala 402, in Corpul R al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

Marketing Evening – Antreprenoriatul faciliteaza intalnirea studentilor si nu numai, cu Severin Sânzianu, Consultant Senior de Vânzări la Premian, prin intermediul unei metode specifice educatiei nonformale. In cadrul acestui eveniment, participantii vor aborda discutii despre antreprenoriat in general, despre cum se pot dezvolta unele competente antreprenoriale, despre motivatiile pe care le poate avea un antreprenor in tot ceea ce face, despre cum se pot identifica unele oportunitati antreprenoriale,dar si despre pasii care pot duce un tanar antreprenor catre succes.

Participarea este gratuita, dar accesul la eveniment se face pe baza de inscriere online, prin completarea formularului diponibil aici: docs.google.com/forms/d/1wUgthb6aJ2apKJc9bHyp60JJGwjR0WVhZ_bT0LXv0LU/viewform

Atentie! Numarul de locuri este limitat la 40.

Proiectele derulate sub denumirea generica de Marketing Evening, ajunse acum la editia a noua, au scos in evidenta atat nevoia studentilor de a intra in contact cu specialisti din domeniul marketingului cat si din alte domenii de activitate, de a le cunoaste povestile de succes, intr-un cadru mai putin formal. Proiectul Marketing evening a fost demarat in martie 2011 de catre asdMARK ca raspuns la aceasta nevoie si s-a bucurat de aprecierea participantilor celor opt editii de pana acum, subliniind utilitatea unui astfel de eveniment.

AsdMark (Asociatia Studentilor din Domeniul Marketingului) este o organizatie nonguvernamentala, apolitica si nonprofit din Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Iasi, infiintata in 2006. Asociatia AsdMARK este un proiect deosebit de stimulativ, care scoate din “amorteala” teoretica a facultatii studentii, antrenandu-i intr-o pregatire practica in domeniul marketingului.

Marketing-Evening-9

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.