Intenții & Obiective 2023

0

Atelier practic în care lucrăm cu intențiile și obiectivele noastre pentru a le duce de la nivelul de “wishful thinking” la realitate, la “simt ca pot“.

Pret: 250 RON

Intenții & Obiective 2023
Lucram cu intențiile si obiectivele noastre ca sa le ducem de la nivelul de “wishful thinking” la realitate, la “simt ca pot“. Pe bune, veniți cu caiet si creion. Fiți gata să interacționați și să vă implicați.

Sursa: aici.

La finalul atelierului vei fi mai aproape de transformarea intențiilor și obiectivelor tale în realitate, o sa ai mai multă claritate referitor la ce poți face concret. Și nu în ultimul rand, o sa stapanesti o metoda pe care o poți replica oricand ai nevoie pentru alte intenții și obiective care pot apărea pe drum.

E pentru tine dacă:
1. N-ai un sistem dar îți dorești mai mult și nu știi cum să obții, sau să te ții de treabă.
2. Te simți într-o spirală din care nu știi cum să ieși.
3. Ai ajuns la un blocaj.
4. Simt că mediul în care ești este o frână și te ține în loc.
5. Vrei să muți munții dar nu știi de unde să începi.
6. Ți-ai făcut o promisiune și vrei să te asiguri că o îndeplinești.
7. Ai nevoie de un partener de lucru, de susținere, etc

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.