Gherla: Dor Travel vă așteaptă la Povești cu Dor, duminică 20 august 2023

0

Dor Travel vă așteaptă la Povești cu Dor, duminică 20 august 2023, de la ora 17.00, la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Gherla Sunt eu la Festivalul Armenopolis.

Dăm sfoară în țară! Ca să ne vedem cât mai mulți călători! Avem surprize foarte plăcute! Și premii … turistice 😊
Vom avea câțiva invitați faini!

Dacă ai între 5 și 14 ani, te invităm să asculți povestea Gherlei și să vii să răspunzi la întrebări. Pont: o găsești aici: https://www.dortravel.ro/povestea-gherlei-dor-travel-responsabilitate-sociala-promovare-destinatie-turistica-romania-gherla-cluj

Dacă ai rămas tânăr/ă în suflet vino să completezi harta destinațiilor! Tu ne spui unde vrei să călătorești și noi te răsplătim cu un cadou… de vacanță! La final organizăm o tombolă!

Hai alături de #creatoriivacantelordeneuitat să promovăm Gherla! Poți veni în ie!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.