ZILE VERZI LA IASI / 12 – 18 aprilie 2010

3

ZILE VERZI LA IASI / 12 – 18 aprilie 2010
– ediţia a II-a –

În perioada 12 – 18 aprilie 2010, Asociaţiile Mai Bine şi TERIS organizează cea de-a doua ediţie a proiectului ZILE VERZI, un festival al mediului la care ieşenii sunt invitaţi să participle la workshop-uri, proiecţii de filme documentare de mediu şi la o plimbare cu bicicletele prin oraş.

Workshop-urile de Cultură Civică Contemporană vor avea loc în zilele de 12 şi 13 aprilie, la Centrul Cultural Francez Iaşi, între orele 17.00 si 20.00 iar înscrierile se fac pe www.iasirecicleaza.ro

Cei care vor participa la ambele sesiuni vor primi diplome, cadouri ecologice şi vor savura produse Fair Trade (provenite din comerțul echitabil).
În cadrul festivalului de mediu ZILE VERZI, organizatorii aduc în atenţia publicului ieşean o parte din cele mai bune documentare de mediu, precum: Food Inc., The Cove, Crude, The End of the Line sau Garbage! The Revolution Starts at Home. Proiecţiile vor avea loc la Centrul Cultural Francez, în zilele de 15, 16 şi 17 aprilie iar programul poate fi consultat pe site-ul proiectului.

Tot sâmbătă, 17 aprilie, de la orele 16.00,  cei interesaţi sunt aşteptaţi să ni se alăture într-o plimbare de aproximativ o oră cu bicicletele în oraş, Fără emisii, Fără Zgomot, Libertate, Mobilitate și Sănătate. Plecarea se va face din faţa Casei de Cultură a Studenţilor, laşi.

Asociaţiile Mai Bine şi TERIS doresc să informeze participanţii la festival , pe de o parte, despre stilul nostru de viaţă actual care duce la utilizarea unor cantităţii enorme de resurse, atât în privinţa energiei cât şi a materialelor folosite, generând cantităţi masive de deşeuri. Pe de altă parte, se dorește evidenţierea faptului că prin deciziile, chiar şi cele mai mărunte, pe care le luăm acasă, la serviciu, la şcoală sau în timpul liber se poate consolida un stil de viaţă mai sănătos şi cu un impact mai mic asupra mediului.

Prin participarea la acest eveniment puteți descoperi cum se poate contribui la o schimbare pozitivă în comunitatea locală.

Mai multe informaţii despre acest proiect pot fi găsite pe site-ul www.iasirecicleaza.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

3 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention ZILE VERZI LA IASI / 12 – 18 aprilie 2010 -- Topsy.com

  2. avatar

    DACA CREZI CA ,,A FOST MAI BINE INAINTE,,ATUNCI STINGE LUMINA PE 1 MAI INTRE ORELE 21-22! VEZI P-M-S RO VICTORIE!

  3. Pingback: Tweets that mention ZILE VERZI LA IASI / 12 – 18 aprilie 2010 | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.