Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vrei solutii? Acum ai Solution! *Aplica pana in data de 10 septembrie 2010!

0

1. Ce este Solution?

Solution este o platforma de invatare desfasurata intr-un cadru cu adevarat inovator, care sustine tineri din intreaga lume in a adauga claritate, incredere, capacitate si curaj eforturilor lor de a face diferenta in societate.

2. De ce sa aplic la conferinta Solution? La ce ma ajuta conferinta?

La Solution ne dorim sa oferim participantilor cunostintele necesare in domeniul antreprenoriatului social si al dezvoltarii durabile intr-un context ce ii implica pe deplin si le stimuleaza creativitatea. Mediul multicultural creat le asigura cadrul pentru cristalizarea si planificarea initiativelor lor antreprenoriale iar interactiunea are loc prin colaborarea, feedbackul si suportul participantilor veniti din diferite medii de la studenti la antreprenori, de la voluntati la reprezentanti ai organizatiilor ce sustin intreprinderi sociale. De asemenea, urmarim  ca participantii sa reuseasca sa inteleaga faptul ca mecanismele economice din spatele unei afaceri pot fi foarte bine interpatrunse cu sau chiar bazate pe o activitate sociala, creand un plus de valoare economica dar si contribuind la rezolvarea unor probleme sociale.

3. *Cum aplic la Solution?

Conferinta are un numar limitat de locuri iar fiecare participant trebuie sa completeze un formular de inscriere disponibil pe website-ul Solution. Procesul de selectie al participantilor este unul continuu, in termen de 3 zile fiecare aplicant primind raspunsul.

4. Solution in cifre.

Organizata incepand cu 2006 in Austria, „Solution” a angrenat pana acum in jur de 300 de participanti selectati si peste 60 de oaspeti cu reputatie si parteneri iar in 2009. Editia din acest an, prima din Romania, va avea loc intre 23 si 26 septembrie la Bran, va implica 90 de participanti si este sustinuta de o echipa multiculturala formata din 16 facilitatori internationali si 15 vorbitori locali si internationali printre care amintim:

Andrei Tarnea, Director Executiv Aspen Institute
Araz Najarian Director de Programe la Executive Learning Partnership
Cristian Ispas, Directorul General al Motivation Romania
Dragos Nicolaescu CEO al Visionary Business Consultants
Hinnerk Hansen Partener al HUB Vienna
Mekbul Jemal fondator Adugna Dance Company
Milo Tesselaar fondator al Biorama
Raluca Gheorlan Director al Ateliere Fara Frontiere
Razvan Crisan fondator Asociatia ORICUM
Roxana Damaschin-Tecu Director Dezvoltare NESsT
Teia Gavrilescu fondator ViitorPlus-Asociaţia pentru Dezvoltare Durabila

Multumim Solution pentru interviu!
RomaniaPozitiva, 6 septembrie 2010

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.