Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

VIDEO: Festivalul Culorilor vine la Bucuresti, HOLI ONE 2014!

0

HOLI ONE Festivalul Culorilor Bucuresti 2014! 

Cel mai colorat eveniment intercultural al lumii vine în oraș!

Sursa: Facebook.

holi colours bucharest
Inspirat de festivalul Holi din India, dar nu legat direct, Festivalul HOLI ONE călătorește în jurul lumii!
Mii de oameni, preferabil îmbrăcați în alb, se vor reuni să împartă aceeași muzica, dans, spectacole artistice si stimulări vizuale. Culorile sunt cea mai veselă parte a sărbătorilor Holi. Adaugă vitalitate și energie festivalului, făcându-l cel mai vibrant dintre toate.

colorsUn moment special al festivalului este prima numărătoare inversă, când toată lumea lansează culorile în aer în aceeași clipă. Priveliștea festivalului este impresionantă, în timp ce oamenii de la festivalul în aer liber sunt acoperiți de culori strălucitoare și aerul este umplut cu nori de pudră de culori aprinse și de sunetul oamenilor bucuroși.

Festivalul va fi gazda unora dintre cei mai fresh si impresionanți DJ-ei locali și internaționali, ce vor exploda pe scena muzicii electronice, festivalul original din India fiind de fond electronic.

HOLI ONE! SUNTEM UNUL!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.